subota, 29. srpnja 2017.

Navlake za volan

Navlake za volan Auto presvlake, navlake za volane sve vrste vozila. Auto tepisi od različitih materijala i dimenzija po najnižim cijenama. Tesko da moze podic dojam jer volan izgleda debelo s navlakom a da ne govorim slampavo.

Navlake za volan
Jednostavno i lako postavljanje 790. Ultra-mekana perforirana umjetna koža. Navlaka volana + 2 navlake za pojas. Sigurna za okoliš, reciklirajuća, ne toksična i bez mirisa!
Navlake za volan
Ako je vaše kolo upravljača izlizano, oštečeno, potrgano, rješenje možete potražit kod naših majstora.


Proizvodimo kozne navlake za volane 100 prirodna koza U ponudi imamo 4 vrste navlaka Na prosto navlacenje kozna navlaka optocena lastisom prosto se. Auto Keš Vam nudi kvalitetne i lepe obloge za volan po povoljnim cenama. Volan kod Fiata zna da se prilično ofuca,a presvlačenje kožom je papreno. Ja na lanči imam kožni volan, ali redovno koristim navlake. Nije eko koža koja ispuca posle par meseci, već prava goveđa. MMT CP10060 kožna navlaka za volan.


Prodaja i ušivanje navlake za volan od eko kože, Eko koža je veoma veoma udobna i cista. Sa vanjske strane je rupicasta tako da Vam se ruke nece znojiti i ne.

Navlake za volan
Pošto je naručena naša navlaka za volan po meri vašeg automobila na ovom linku, vreme je da je upotrebite na pravi način. Reparacija volana Sarajevo 20-25 KM, Sarajevo, Bosnia and Herzegovina. Kozna navlaka volana,lako i brzo montiranje. Svi naši novi dijelovi mogu biti zamijenjeni u rou od 7 dana od kupovine.


Registrirajte se i ostvarite dodatne popuste na cjelokupni asortiman proizvoda i usluga. Posebna navlaka za volan iz kompanije Smek Atek je opremljena sa osam senzora koji proizvode zvukove različitih delova bubanjarskog. Obloga volana EKO KOŽA 37-39cm crna. UMOR, pospanost ili pad koncentracije, i najboljim vozačima "otmu" volan iz ruku. Posledice su često teške i tragične. SPARCO navlake za volan; Moguća je dostava po važećem cenovniku kurirske službe i plaćanje pouzećem ili lično.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.