srijeda, 12. srpnja 2017.

Obračun dnevnica po putnom nalogu

Obračun dnevnica po putnom nalogu Dnevnica utvrđena za stranu državu u koju se službeno putuje obračunava se od sata prelaska granice Hrvatske. OBRAČUN DNEVNICE ZA SLUŽBENA PUTOVANJA U INOZEMSTVO. OSNOVICE I STOPE PO KOJIMA SE PLAĆA POSEBNI DOPRINOS.

Obračun dnevnica po putnom nalogu
U slučaju višednevnog putovanja u obračun dnevnica uzima se ukupan broj sati. Putni nalog je osnovni dokument za obračun i knjiženje troškova nastalih na službenom putu kojeg je djelatnik obavio po nalogu svog poslodavca. U obračunu se navode svi troškovi koji su na putovanju nastali, a to mogu biti:. Puni iznos dnevnice u tuzemstvu je 170 kn i može se isplatiti za. Rok za isplatu svote po putnom nalogu nije propisan, ali se o svakoj isplati.


Rok za predaju obrasca JOPPD po putnom nalogu je 15. Tabelu sa neoporezivim iznosima dnevnica po zemljama objavlju-. Uz obračun putnih troškova radnik treba priložiti vjerodostojne. Ovim Pravilnikom uređuje se način izdavanja i odobravanja putnih naloga, visina. Dnevnica za putne troškove u inozemstvo obračunava se na način kao što to. Radnik je dužan podnijeti obračun putnih troškova u roku od 3 dana po. Pri obračunu inozemnih dnevnica rabi se tečaj.


Odluka o visini dnevnice za službeno putovanje u inozemstvo za korisnike.

Obračun dnevnica po putnom nalogu
Visine dnevnica za službeno putovanje u inostranstvo za svaku stranu državu. Ako, ipak, uzmemo za primjer da je prosječna cijena BMB 95 po litru 1,65 KM, da je. Nalog za službeno putovanje i obračun putnih troškova. Dali se na putni nalog to kratko vrijeme, ili sve ide pod dnevnice za drzavu koja je destinacija? Svi aspekti poreza po odbitku - radionica Verlag Dashöfer. Obračun dnevnice ako se putuje zrakoplovom.


Praktične informacije - Putni troškovi. Ovdje možete pronaći sve informacije o dnevnicama za službeni put u sve zemlje svijeta.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.