petak, 28. srpnja 2017.

Obračun ugovora o djelu

Obračun ugovora o djelu Parametri za izračun ugovora o djelu, autorskih i umjetničkih honorara za 2017. Porez se obračunava po stopi od 24%; Paušalni. Rad po ugovoru o djelu je rad u svoje ime i za svoj račun.

Obračun ugovora o djelu
Kalkulatori su izrađeni u suradnji sa Zagreb data d. U nastavku dajemo primjer obračuna naknade temeljem ugovora o djelu. Doprinos za zdravstveno osiguranje 7,5% (KN) : Bruto osnova za obračun doprinosa (KN) : II. Kod obračuna drugog dohotka po osnovi ugovora o djelu i sličnih isplata od.


Obračun ugovora o djelu
Obračun obveznih doprinosa propisan je čl. U kalkulatoru su primijenjeni parametri za obračun drugog dohotka koji vrijede od. Imate kadrovske probleme u odjelu obračuna plaća? U ovom tekstu dan je prikaz pravnog i poreznog uređenja ugovora o djelu, te su na kraju dani i konkretni primjeri navedenog ugovora. Plaćamo 20% doprinosa odnosno 200,00 kn za mirovinsko osiguranje. Ugovori o djelu s fizičkim osobama različitog statusa.


Isplate za autorsko djelo, naknade po ugovoru o djelu umirovljenicima, te naknade. Uputa: Zakonske promjene u obračunu honorara koji se isplaćuju nakon 1. Računovodstvo, revizija, savjetovanje, online kalkulatori.

Obračun ugovora o djelu
Poduzetnici ne shvaćaju bit ugovora o djelu, no evo jednostavnog primjera kako razumjeti taj. Dajemo Vam u Excell-u i model obračuna ugovora o djelu:. Da li se predaje još neki obrazac pored dole navedenog za radnika sa ugovorom o djelu? Ugovorom o djelu izvođač se obvezuje obaviti određeni posao, kao što je izrada ili popravak neke stvari, izvršenje kakva fizičkog ili umnog rada i sl. OBRAČUN HONORARA PREMA UGOVORU O DJELU.


Ugovor o djelu je često korišćena forma ugovornog odnosa u situaciji kada.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.