utorak, 4. srpnja 2017.

Oldtimer prodaja

Oldtimer prodaja Oldtimer prodaja Mali oglasi oldtimer vozila: automobili, motocikli, kombiji i druga vozila. Detaljni opisi oldtimera sa slikama i cijenama.

Oldtimer prodaja
Zato smo odlučili pronaći 13 “najkul” primjeraka koji se skrivaju na internet. Ovisno o modelu, o tome koliko su možda bili rijetki, tko ih je proizveo te koliko su dobro očuvani, ovisi i cijena oldtimera. Citroen GS club oldtimer oldtajmer old timer old tajmer.
Oldtimer prodaja
Kao naslednik Ponton serije koja je obeležila drugu polovinu pedesetih godina, Mercedes-Benz W110 Heckflosse je debitovao 1961. Iznajmljujem oldtimer mercedes 170 DS, 1952.


Oldtimeri iz Škode na Oldtimer natjecanju. Pozdrav,imam kupca iz njemacke za vw bubu iz 1971 godiine,te javio mi se covjek iz njemacke da bi je kupio. Otada su ga u Cooperu CC čuvali i sada ponudili na prodaju. Ukoliko ima zainteresiranih, internet aukcija na eBay-u traje još nekoliko dana. Kupite ili prodajte svoj polovan automobil ili. Vidi sve oglase od korisnika zodijak01.


Oldtimer prodaja
Benzin, 22kW (30KS), Manuelni 4 brzine. Prodajem Ford-a Oldtajmera iz 1979 godine. Naravno da je moguce, stavis auto u oglas i cekas kupca, sretno sa prodajom. Stari i oldtimer traktori - polovni i novi u zemlji ili uvoz starih i oldtajmer traktora iz zemalja. VW Buba za milijun dolara (1); Hercegovačkim gradovima prodefilirali oldtimeri: Najstariji replika Mercedesa K iz 1929. Veliki izbor polovnih i novih automobila oldtajmera. Auto-Moto - Motocikli - Prodaja - Motori.


Prva boja, kupljen od prvog vlasnika. Naslovna › Usluge i servis › Restauracija oldtimera. Nudimo i sve usluge restauriranja oldtimer-a. POŽEGA Koji dječak nije maštao da vozi pravo vatrogasno vozilo? Većina dobije igračku i kad odraste, zaboravi na snove ili postane.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.