ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

Opel astra j test

Opel astra j test Test polovne Opel Astre: masivnu izradu kude mlađi, ali hvale stariji. Pitanje: Želim da kupim polovnu Opel Aatru J 2011g. Astre mehanički je čvrst i pouzdan automobil, a njen ukupni kvalitet može da varira, zavisno od zemlje u kojoj je.

Opel astra j test
Treća generacija Astra H slijedi od 2004. Astra pripada četvrtoj generaciji (Astra J). U međuvremenu, Astra J je sredinom. TEST, OPEL ASTRA 1,6 CDTI: Opel definitivno ima automobil koji je.
Opel astra j test
Astra J, što je napokon bio ubod koji je garantirao buđenje Opela.


Nije običaj raditi ljepše karavane od osnovnog modela, a to je izgleda Opelov specijalitet, još od prvih Kadetta Caravan iz 60-ih. Bilo je vrijeme da u Opelu kažu – dosta! Astra K zadržala stilska obilježja prethodnika, tako da vlasnici J-serija neće previše očajavati da im je. Medjutim pre par dana sam dobio ponudu od prijatelja da kupim njegovu Opel Astru sa sledećim karakteristikama: 1. Eto, zanima me koliko troše vaše Astre! Znam da je auto težak preko tonu i pol, da ima 130 konja i da je DPF zaslužan za veću potrošnju u. Nova generacija opelovog kompakta polako, ali sigurno napreduje prema vrhu svog segmenta. Odličan izgled, solidna oprema, ekonomična.


Opel astra j test
Opelovom salonu pocetkom 12mjeseca ima dolazi Astra 1. T sa puno opreme i idem na test voznju. Zahvaljujemo se našem prijatelju Milanu. Sa svojom širokom paletom modela, Opel je nedavno krenuo u pravu ofenzivu LPG vozila. Opel Astra je kompaktni automobil koji je na tržište stigao davne 1991. Kao prvog predstavnika te obitelji imali smo priliku. Kabina ima jako dobru zvučnu izolaciju,a unutršnjost je prilično robustno izvedena, što se primjećuje već od samog otvaranja. Technische Daten; News; Tests; Bilder; Videos. Recenziramo tri generacije Opel Astre i otkrivamo zašto je taj automobil.


Opel-ove Astre, a trenutnu generaciju ostavljamo za neki drugi test. CDTI (110 KS) Uredi podatke o ovom automobilu. Vrata, 5 Uredi podatke o ovom automobilu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.