četvrtak, 27. srpnja 2017.

Otkup starih mobitela na pošti

Otkup starih mobitela na pošti Ovu posao Hrvatskih pošta je pokrenula u suradnji s tvrtkom Mobis – electronic Servisni centar koja već nekoliko godina radi na projekt otkupa. Iz HP-a podsjećaju da se otkup rabljenih mobitela obavlja u svim. Otkupna cijena, kažu, zavisi od starosti.

Otkup starih mobitela na pošti
Otkup starih mobilnih uređaja korisnicima pruža odličnu priliku da se. Dakle, ako je otkupna cijena nekog uređaja 100 kuna, HP-u. Otkup rabljenih mobitela obavlja se u svim poštanskim uredima Hrvatske. Sredstva za otkup starih mobitela osigurala je firma Mobis-electronic Servisni centar.
Otkup starih mobitela na pošti
Iz Pošte ovoj firmi prosljeđuju otkupljene mobitele na.


Ja imam 12 mobitela evo u ponedjeljak sam saznala da ih pošta. Hrvatska pošta otkupljuje stare mobitele, bez obzira bili oni ispravni ili. Modeli starih mobitela na kojima možete najbolje zaraditi odnesete li ih. Vrijednost vašeg starog mobitela možete provjeriti ovdje. Korisnicima nudimo jednostavan proces otkupa njihovih rabljenih uređaja te jačanje svijesti o. Riješite se starog mobitela i uštedite na novom. U jednom posjetu T-Centru možete dati u otkup najviše 10 rabljenih uređaja. Mobitele je potrebno napuniti kod kuće da bi ih prilikom otkupa mogli.

Otkup starih mobitela na pošti
Postoji točno određena lista marki mobitela koje Pošta otkupljuje.


Prije 5 dana - Uštedi na novom mobitelu, donesi stari uređaj i ostvari popust! Riješi se starog mobitela i uštedi na novom. Ukoliko pristaneš na otkup, cijena tvog novog uređaja bit će umanjena za ukupni iznos otkupne vrijednosti. Pošta CG: Veliko interesovanje građana za otkup mobilnih telefona. Interesovanje građana za uslugu otkupa mobilnih telefona je veliko i do. Pošta Crne Gore, sa 961 zaposlenim i 135 jedinica lokalne mreže, predstavlja najznacajniju poslovnu mrežu u Crnoj Gori. Prodaja rabljenih i novih mobitela svih proizvođača u malim oglasima sa slikom mobitela i cijenom mobitela. Prenosimo vijest vezanu za otkup starih mobitela.


A ako vam je Pošta prirasla srcu i više nego što mislimo, kupite i više.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.