nedjelja, 23. srpnja 2017.

Paketomat cijena

Paketomat cijena Najniža cijena dostave paketa u Hrvatskoj. Promotivna cijena slanja paketa s Paketomata od 1. Plan je postaviti 60 paketomata u cijeloj Hrvatskoj. Riha, prvi paketomat postavljen je u shopping centru Avenue Mall u Zagrebu. TISAK PAKETOMAT omogućuje dostavu paketa s bilo kojeg mjesta iz Hrvatske na. Automatizirani kiosci za slanje i primanje paketa, tzv. Paketomati , dio su nove usluge Tiska koju će tržištu ponuditi od jeseni.


Agrokor širi svoj posao na poštanskom tržištu. Njegova tvrtka kćer planira u rujnu otvoriti 60 paketomata. Riječ je o posebnim sandučićima na. Paketomat služi kao mjesto dostave kod kupnje putem interneta, no i. Cijena za slanje paketa je 15 kuna, što je jedna od najjeftinijih opcija. S Paketomatom nije važno u koje vrijeme ste doma, možete preuzeti pošiljku kada i gdje. Cijena dostave paketa na paketomat je ista kao i na kiosk Tiska, 15 kn. Paketomat, nova inovativna logistička usluga Tiska, odnedavno je. CIJENA PRAVA SITNICA Izgleda sasvim obično, ali zato kad se okrene.


Paketomat cijena
Otkad koristi Paketomat naša Željka više nema dostava na posao zbog kojih se crveni ispred kolega :) Isprobaj ga i ti! Tisak predstavio Paketomate vrijedne. Paketomat (automatizirani kiosk za slanje i preuzimanje paketa)je nova usluga Tiska koja. Kako sniziti cijenu prilikom kupnje vozila? U Varaždinu se paketomat nalazi na adresi Ulica Miroslava Krleže 8. TEX logistika partnerima pruža mogućnost paketne dostave na više od 1000 kioska Tiska, 50 Paketomata – automatiziranih paketnih pretinaca, u Super. S1 Preuzmite svoj paket na kiosku Tiska na području cijele Hrvatske ili odaberite paketomat na kojemu želite preuzeti svoj paket.


Osobno na lokaciji u Zagrebu; Osobno na paketomatu Tiska; Osobno na kućnoj adresi. Paket se šalje na vaš odabrani kiosk Tiska. Prvi paketomat su postavili u trgovačkom centru Avenue Mall u Zagrebu, a u.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.