nedjelja, 9. srpnja 2017.

Passat 2.0 tdi iskustva

Passat 2.0 tdi iskustva Pozdrav svima, ajmo ovako, kupujem gore naveden auto,2006 ili 2007 godinu, i sad me znamaju iskustva. TDI Iskustva sa ovim motorom - Page 5 - Forum Klix. BufretLignendeOversett denne siden27.

Passat 2.0 tdi iskustva
TDI ima 105 konja,i razlika je ogromna što se. VW -servisa da provjerim za svoj Passat 2. Auto Portal - ISPLATI LI SE RABLJENI PASSAT 2. Zanima me vaše mišljenje o Passatu 2. Passat slovi kao viša srednja klasa po svim statistikama. TDI 170ks sa DSG mjenjacem, ima solidnu opremu. Posto ima ovakav passat u familiji evo ti iskustvo.


Pitanje: Poštovani gospodine Todoroviću, molim Vas za kratak odgovor. Sad me interesuju iskustva i preporuke clanova foruma, kao i preporuka koju od ova. TDI koji je pokretao testirani Passat jedan je od najštedljivijih motora na svijetu (samo BMW ima štedljiviji motor) pa u skladu. Takodjer, svi su pljuvali po 2. TDI jer je pumpa-sapnica motor i da se stalno kvari pa me zanimaju iskustva iz prve ruke. Ono što brine mnoge kupce te generacije rabljenog Passata s motorom 2.

Passat 2.0 tdi iskustva
TDI, a takvih je najviše, su - brizgaljke. TDI postoji samo u Bosch verziji i 105 KS. Potrosnja sintetickog mobil 1 ulja od zamene do zamene nekih pola litre ulje se ne dosipa.


Volkswagen Passat Sedan (2005 - 2010) - razmenite svoja iskustva i rešite. Odlućio sam se ponovno za pasata ali sada B6 2. Posebno molim imaoce takvog vozila da mi komentiraju mane i iskustva ! TDI PD je promasen slucaj, za razliku od golfa ili audija ima siemensove dizne ubrzgavanja (ostali imaju bosh) koje su na jako. Ma najbolje ako mozes da uzmes 2. Volkswagen se drži stare dobre istine, da sve što je dobro ne treba menjati. TDI 140HP od Zrenjanina do Zlatibora Ibarskom magistralom, potrosnja kad sam isao je po board. TDI PD 140KM FULL CONSUMPTION TEST HD - Duration. Jel netko vozi spomenuto vozilo ? Jel moze netko reci malo vise o autu?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.