nedjelja, 16. srpnja 2017.

Peći na pelete akcija

Peći na pelete akcija Peć na pelete SENKO P10 AIR PC-3 krem, nazivnog toplinskog učina 10 kW. SENKO peći na pelete koriste se za grijanje stambenih ili poslovnih prostora a. Thermopellet AQUA Akcija - peć za centralno grijanje.

Peći na pelete akcija
Prodaja peći svih vrsta i opreme za peći u oglasima sa slikama i cijenama peći. Ponuda i cijene peći na pelete, najkvalitetnije peći na pelete La Nordica Extraflame, Palazzetti. Cjenik peći na pelete sa tehničkim karakteristikama peći. AKCIJA – La Nordica Extraflame peći na pelete centralno grijanje.


Peći na pelete akcija
Akcija SOLE 6000-9000-10000-15000 peći na drva-kruta goriva. Usprkos visokim temperaturama pripremili smo Vam vrlo interesantnu akciju peći na pelete za centralno grijanje od 20 kW potpuno opremljenu za spoj na Vaše. Peći na pelete akcija, PEĆI NA PELETE CENTROMETAL POKLON AKCIJA, Na početku 2015. Idealno riješenje za čišćenje pepela, peleta, ostataka ugljena s ognjišta. Viadrus, peći, centralno grijanje, kotlovi na kruta goriva, kotlovi na drva, pelet. Kaminska pec na pelet se pokazala kao najekonomicnija ekoloska pec koja je osvojila Europsku uniju.


Tko još nudi peći na pelete snage ne veće od 6,5kW? Pelet je gorivo izradeno od prešane drvene mase koja. Imaju lesto na akciji po dva modela kojima je onda cijena oko 22-28k kuna plus.

Peći na pelete akcija
Početna Proizvodi Grijanje kotlovi na kruta goriva i pelet. ECOMOD kombinirani kotao na drva i pelete DPK 35kW. BOSCH kotao-peć na pelet 32KW komplet. CALUX peći karakterizira stručno proračunato doziranje zraka i peleta što rezultira.


Velik asortiman kamina i peći na jednom mjestu. Odaberite peći na drva, pelet ili plinske peći. Brza i pouzdana dostava na kućnu adresu. Provjerite našu ponudu kotlova i peći na pelet po pristupačnoj cijeni. Dugogodišnja garancija, mogućnost dostave, ugradnje i servisa.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.