subota, 1. srpnja 2017.

Platna lista 2016

Platna lista 2016 Obrazac IP1 je isplatna lista za isplaćenu plaću. Preuzmite obrazac IP1 u EXCEL formatu za 2016. Jedna isplatna lista iskazuje podatke o plaći koja je isplaćena dok druga isplatna lista iskazuje podatke o plaći koja po dospijeću. Izmjenama Pravilnika o sadržaju obračuna plaće, naknade plaće ili otpremnine koje stupaju na snagu u četvrtak 1. Poštovani, prijavila sam bivšeg poslodavca inspekciji rada zbog kršenja radničkih prava,između ostalog i neizdavanje platnih lista! Znam da je poslodavac obavezan svakom radniku dati prilikom isplate plaće i platnu listu - ali me zanima - KOLIKO OBAVEZAN JE ? U vezi s izdavanjem obračunskih lista za neisplaćenu plaću, naknadu plaće ili za neisplaćenu otpremninu od 1.

Platna lista 2016
Radnicima koji svojom voljom žele isporuku obračunske liste putem elektroničke pošte se na potpis daje “Suglasnost radnika za isporuku obračunskih isprava. Nakon sastavljanja obračuna plaće za lipanj 2015.


Nova isplatna lista plaće (obrazac IP1). SEPA – promjene u platnom prometu od 06. WhatsAppom kruži platna lista zvijezde Bayerna (iz kojeg su zbog toga kontaktirali policiju). Izašla je brza nadogradnja 578 Propisana platna lista IP1 koja ispravlja točku III. Platni nalozi koji se odnose na isplatu neto iznosa plaće prikazuju još šifru djelatnika ili. Dobrovoljno mirovinsko osiguranje (MIO III. stup) (8.7.2016), 0,007.

Platna lista 2016
Hajduka obećao deset godina bez titule mašući slikama sudaca “koje drži na platnoj listi”, a niti.


Financijski izvještaji za razdoblje 1. Radnik može potpisati na kopiji isplatne liste koja ostaje poslodavcu ili na nekom. Platnu listu nemam,i nemam uvid u stanje ostalih stavki). Poslodavci radi toga što ne izdaju platne liste radnicima zakidaju i radnike, Federaciju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.