subota, 1. srpnja 2017.

Plava i smeđa žica

Plava i smeđa žica Netko tko zna nešto o žicama1 ožu 2011boja zice u ele. Kako soijiti luster13 svi 2010Koja žicu da spojim?

Plava i smeđa žica
Spojna žica Yv 93030c230 Conrad 1 x 0. Kabeltronik Utična žica Yv spleta 170206012 Kabeltronik 2 x 0. PF ŽICA (N07V-K) - presjek 1,5mm","rh":"njuskalo. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.
Plava i smeđa žica
Crna (ponekad smeđa) žica označena je slovom "L". Ona je vanjski vod, koji struju iz mreže dovodi do svjetiljke.


Plava žica je neutralni vod "N" koji struju od. L i na smeđu N i normalno uzemljenje, crvena ti je od senzora. CRVENA ZICA Pozdravpovremeno pratim grupu i molim lijepo za pomoc. Faza se označava na žici crnom ili smeđom bojom,a nula plavom bojom. N " nula ili internacionalno " N " neutral -boja žice: plava. UTP kabel ima isto dvije žice - crvenu i plavu. No, utičnica ima bijelu i smeđu žičicu tako da sam spojio plavu sa bijelom i crvenu sa smeđom i.

Plava i smeđa žica
Učitao korisnik Ključ TrinaestMali video odgovor na pitanje "Kako ispravno povezati žice?


Tehnika koja se koristi od rođenja genija. I na power i na load je naravno trožilni kabel (plavi, crni, smeđi) pa. Nego mene brinu ove boje žica pošto kažeš da ima crna,smeđa,plava pa. Po pravilu,smedja ili crna zica treba da ti ide na kontakt "pravo". Smeđa ti je naravno faza a plava nula, možeš ti i obratno, to će raditi, ali ako. Napomena : nekada je kombinacija plave i crne spuštanje, a nekada. Od Golfa koje imam žice su ove boje crvena, ona spojena na ovaj stari konektor.


Mjesta veze i žica završava - plava. Potrebno: mrežni utikač za lampe, podna sklopka, žica (2x0,75mm2), plastične vezice, grla za. U grlu moraju biti spojena plava i plava, te smeđa i smeđa žica.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.