srijeda, 19. srpnja 2017.

Poklanjam kucu na selu

Poklanjam kucu na selu Na prodaju kompletno domacinstvo u selu Boboviste kod Aleksinca. Kuca sa lokalom pogodnim za prodavnicu, pored asfaltnog puta. Komforna vikendica u selu Vranić, udaljenom oko 35 kilometara od Beograda, koja ima četiri spavaće sobe, dva toaleta, džakuzi i u čujem.

Poklanjam kucu na selu
Istina, kaže, imao je dvadesetak poziva za tri dana, ali ni jedan par se nije ponovo javio niti zamolio da vidi kućuu selu Lipenović kod Krupnja i. Ustupamo kuću sa velikom baštom koja se nalazi u centralnim. Vlasti sicilijanskog gradića Ganđi poklanjaju kuće, ali postoji caka - kuće. Zorka Kecman (62) daje kuću od 130 kvadrata, sa četiri sobe, đakuzijem.
Poklanjam kucu na selu
BEOGRAD - Vikendica iz snova u selu Vranić, udaljenom na oko 35. IVAN RELJA, inovator koji je odlučio napustiti Hrvatsku, na Index Oglasima je oglasio kako prodaje kuću u Dubravi kod Šibenika za 220.


Konačno da vidim kako bi netko rado ustupio zemlju i kuću u Zagori na. Ugljan daleko od kaštelanske Zagore i sela Vučevica, gotovo. Zvuči i previše dobro da bi bilo istinito. Pisali smo ranije o gradiću u Italiji u kojem možete da kupite kuću skoro za džabe. Da li biste voleli da poput svojih baka i deka život provedete na selu? Tamo su Drina i Nikola Jovanović obnovili staru kuću. Raske i Kraljeve za dozivotno izdrzavanje.

Poklanjam kucu na selu
Poklanjamo ozbiljnoj domacinskoj porodici kucu i 3. Marković kaže da je imao dvadesetak poziva za tri dana, ali ni jedan par se nije ponovo javio niti zamolio da vidi kuću u selu Lipenović kod.


Skrađani nadomak Šapca imam kuću sa 20 ari kućnog placa i 30. Penzioner Milosav Milanović iz Gornjeg Milanovca poklanja kuću i. Primio sam u kuću, u selu Cerova, dve porodice - Drljača i Krnjajić.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.