subota, 8. srpnja 2017.

Porezno priznati troškovi obrtnika

Porezno priznati troškovi obrtnika Zakon o porezu na dohodak koji je na snazi od 01. Kao poslovni izdaci mogu se priznati samo oni izdaci o kojima postoje. Primici i izdaci obrtnika - Udruženje obrtnika Metković.

Porezno priznati troškovi obrtnika
Odgovor predavača: Ako majice nose Vaši zaposlenici iste možete knjižiti kao uniformiranu radnu odjeću, što je porezno priznati trošak. Znači, kao porezno priznati izdatak obrtnika u poslovnim. Porezno priznati trošak za višednevni simpozij Garancija. Slobodna zanimanja i poljoprivrednici vode poslovne knjige kao i obrtnici po sustavu jednostavnog knjigovodstva !
Porezno priznati troškovi obrtnika
U KPI SE UNOSE SAMO POREZNO PRIZNATI PRIMICI I IZDACI.


Obrtnik-porezni obveznik može, ukoliko procijeni da je isko-. Rok za predaju porezne prijave obrtnika je 28. U oba slučaja amortizacija predstavlja priznati trošak. Može li mi se dio režija stana priznati kao porezno priznati trošak stana? Sastavio sam ugovor o najmu između sebe i svog obrta, unutra sam. Troškovi otuđenja i likvidacije obrta (plaćanje javnobilježničkih i odvjetničkih usluga, i sli- čno). Također su u tom slučaju i svi troškovi te imovine porezno priznati tj.


Mirovanje i zatvaranje obrta i samostalne djelatnosti (29.08.2016.).

Porezno priznati troškovi obrtnika
Jesu li donacije školstvu porezno priznati trošak(28.10.2014). Godišnja porezna prijava obrtnika i slobodnih zanimanja – zajednički obrt na DOH-Z obrascu i. Mogu li se obrtniku, koji obavlja djelatnost u svom stambenom prostoru, režijski troškovi kao što su struja, plin, telefon, komunalne usluge i dr. Re: Re: Troskovi za gorivo kod obrtnika. Obrtnik proizvodi tekstilne proizvode i želi prodavati svoju robu na. Ili kad kupite kavu, sokove, kekse i sl. Obračun poreza na dobit: kao i prije, i dalje vrijedi da će se porezno priznati.


Nedostaci obrta kao poslovnog subjekta su svakako.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.