nedjelja, 9. srpnja 2017.

Prodaja novih automobila u hrvatskoj 2016

Prodaja novih automobila u hrvatskoj 2016 Razlika broja registracija u odnosu na isto razdoblje prošle godine, + 21,2%. Rezultati analize tržišta novih vozila temelje se na bazi podataka Ministarstva unutarnjih poslova. Skok prodaje novih automobila: U sedam mjeseci prodano 20 posto više vozila nego lani.

Prodaja novih automobila u hrvatskoj 2016
U Hrvatskoj je u studenom prodano 2826 novih automobila. Tržište novih automobila u Hrvatskoj i nakon ovogodišnjeg rujna i dalje bilježi rast tijekom 2016. Prodaja novih auta u Hrvatskoj skočila 20 posto, doznajte koji su najtraženiji. Pri kupnji novog limenog ljubimca možete naići na mnogo prepreka i netočnih podataka, posebno ako vam je glavno oruđe za pronalazak.


Prodaja novih automobila u hrvatskoj 2016
U veljači je u Hrvatskoj prodano 16,6% više novih osobnih automobila nego u istom. U prošloj je godini u Hrvatskoj prodaja novih automobila porasla drugu godinu zaredom. ACEA-e u svibnju zabilježila snažan skok prodaje, za 22,1 posto, uz registriranih 5. Od početka godine do kraja studenog u Hrvatskoj je ukupno. Novi Citroën C3, automobil koji donosi svježinu i optimizam u svijet. Audi postavlja nove rekorde u prodaji – 1. Najnoviji modeli vodećih svjetskih proizvođača automobila čekaju Vas u našim brojnim. Kia Sportage je iz sportskog terenca nižeg razreda evoluirao u tehnički dovršeno i do.


Ponuda »Nove trošarine, iste cijene« odnosi se isključivo na modele koji su na.

Prodaja novih automobila u hrvatskoj 2016
Konfigurirani automobili PregledMoje voziloPlaner putovanjae-TrgovinaUputstva za korištenje. NovostiNova Toyota C-HR u Hrvatskoj. Hrvatskoj je prodano 6090 novih putničkih vozila, što je 21,8 posto više nego u svibnju 2015. Započela prodaja atraktivnog crossovera. Dubravi proslavljeno je otvaranje najnovijeg.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.