subota, 8. srpnja 2017.

Puškarna zagreb

Puškarna zagreb Puškarnica Zagreb je maloprodajni prostor trgovačkog društva Puškarnica Zagreb d. Nalazimo se u poslovnom centru Dugave Oktogon na adresi Hribarov. Zagreb, Trešnjevka, Ogrizovićeva ulica 40A.

Puškarna zagreb
USKOK upali u domove obitelji Vugrek te tamo pronašli ilegalnu tvornicu u strojnica i pištolja, i zaplijenili blago rečeno. Obrtnička škola puškara u Zagrebu školuje kadrove za zahtjevni puškarski zanat. No, mnogi žele postati puškari jer hoće naslijediti obiteljski. Kettner trgovine u Osijeku i Zagrebu Fanzoj trgovina u Zagrebu MA-RA.
Puškarna zagreb
U posjedu sam karabina koji je Puškarna napravila za pokojnog. Drugim karabinom Puškarna Kranj 30-06 na toj daljini se ne bi usudio opaliti.


Puška lovačka Puškarna Kranj, sa užljebnim cijevima, kalibar 7x57mm, imaocu dozvole, 3000kn, mog dog. Puškarne Kranj 7mm remington magnum, lux verzije, uz karabin ide zeiss 6x42 končanica broj 4, docter crvena točka. Lovački karabin prodaja u oglasima sa slikama i cijenama. Najveća ponuda i najbolje cijene: lovački karabin. Futrola DON HUME za pištolj RUGER P93, P95-THUMBSNAP-USA. Vrlo kvalitetna koža i izrada-ručni rad.


Moja Djelatnost koristi kolačiče kako bi osigurala.

Puškarna zagreb
Prodajem lovačku pušku s užljebljenim cijevima, Puškarna Kranj, cal. Uredništvo i uprava nalazi se u Zagrebu, Šumarski dom. Aleksandar Ugrenović (Zagreb) : Agrarna reforma i šuma. Kranju postoji puškarska zadruga pod nazivom „Puškarna Kranj“. Inače karabini "Puškarna Sava Kranj" su uspešan proizvod iz. A da li neko zna gdje u Zagrebu bi mogao da kupim ovaj izvlakac na. Lovačka puška sa užljebljenim cijevima Puškarna Kranj kalibar 8x57.


Posts: 36: Joined: Wed Jan 05, 2011 11:46 pm: Location: Zagreb.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.