srijeda, 26. srpnja 2017.

Registracija vozila na rate zivinice

Registracija vozila na rate zivinice REGISTRACIJA I PREVOD MOTORNIH VOZILA NA RATE. Obzirom na krizna vremena u kojim živimo i poslujemo, Triglav osiguranje je odlučilo da svojim klijentima olakša. Auto-osiguranje na rate vam omogućava da registraciju vašeg vozila realizujete uz vrlo povoljne uslove, jednostavnu proceduru i kratko vrijeme realizacije. Cuo sam da registraciju vozila na rate radi firma PROEX koja se nalazi u Hrasnom kod Robota. I mene to interesuje pa sam se malo raspitivao i. Obavezni tehnički pregled vozila preduvjet je za registraciju automobila u BiH. Obavite tehnički pregled Vašeg vozila na suvremeno opremljenim stanicama za.


Registracija vozila na rate zivinice
Onoga mjeseca kada vam “pada” registriranje vozila, mnogima. Hrvatu, koji ionako funkcionira plaćajući što god može na rate i odgode, zlata. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoAgencija za registraciju, osiguranje i odrzavanje automobila. Autoodgovornost; Autokasko; Zovko Mobility; Zelena karta. Osiguranje od požara; Osiguranje od drugih opasnosti. Kupovina na rate, bez kamata i naknada. Odlučite se za odgovarajuću policu. Kasko osiguranje Vam omogućava nadoknadu za materijalnu štetu nastalu na vašem vozilu u svakoj vrsti saobraćajne nezgode, pa i onda kada ste Vi.


Napravite okvirnu kalkulaciju cijene registracije vozila.

Registracija vozila na rate zivinice
Osnovna djelatnost su tehnički pregledi motornih i priključnih vozila uz. Poslovnice u Sarajevu, otvorila je Podružnice u Zenici, Bugojnu, Živinicama, Mostaru, Goraždu i Tuzli. Kasko osiguranje Vašeg vozila omogućava da dobijete naknadu za materijalnu štetu na Vašem vozilu nastalu u saobraćajnoj nezgodi i onda kada ste je Vi. Profesionalna i u potpunosti osposobljena agencija za sve vrste pomoći oko registracije i osiguranja svih vrsta vozila,kolektivnog i putnog zdravstvenog. Registracija vozila na rate za korisnike UnicreditBank i Intesa SanPaolo kartica !

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.