utorak, 4. srpnja 2017.

Samonosiva karoserija

Samonosiva karoserija Karoserija je jedan od tri osnovna dijela motornog vozila (uz šasiju i opremu... kao prostorna rešetka koja preuzima opterećenja (tzv. samonosiva karoserija). Naime, nakon što su proizvođači sa šasija prešli na samonosive karoserije (vidi slijedeće poglavlje), sada se polako ponovno vraćaju na ovaj. Enciklopedijski članak: karoserija, on-line izdanje Hrvatske enciklopedije Leksikografskog.

Samonosiva karoserija
Jedan od tri osnovna dijela motornog vozila zove se karoserija. Motorna vozila se sastoje od 3 osnovna dijela: šasije, karoserije i opreme. Komplicirano sastavljanje šasije i karoserije, jedna je od loših strana.


Kod samonosive karoserije, vodilo se računa o maksimalnoj zaštiti.

Samonosiva karoserija
Bitniji popravak vozila, u smislu ovoga Pravilnika, je popravak karoserije ili. SAMONOSIVA KAROSERIJA TE ŠASIJA S KABINOM I NADOGRADNJOM. Prvi samostalno napravljeni sovjetski automobil u svoje je doba bio iznimno napredan: samonosiva karoserija, neovisan ovjes sprijeda. Izvrsni omjer snage i težine poboljšava sve aspekte performansi a samonosiva karoserija nudi povećanu čvrstoću za poboljšanu upravljivost i izvrsnu sigurnost. SUV (2 volumena) s petorim vratima i 5 mjesta za putnike. Kombilimuzina (2 volumena) s trojim vratima i 5 mjesta za putnike. Dopustite li propadanje karoserije zbog oštećenja ili pustite koroziji da uzme maha, popravak bi.


Stanje samonosive karoserije te šasije s kabinom i naogradnjom utvrđuje se subjektivnom ocjenom nadzornika. Samonosiva karoserija, šasija i ostali dijelovi.

Samonosiva karoserija
Za vrijeme pregleda ovih dijelova vozila može. Vijek trajanja vozila često određuje i pojava korozije na karoseriji vozila. Kaj vam je,stavljati deblji lim je smrt za karoseriju,razjebali ste statičku i. Elektrika KAROSERIJA Danas su vrlo rijetki automobili koji imaju pravi nosivi okvir; umjesto njega samonosiva karoserija drži zajedno sve. Bio je to prvi auto sa samonosivom karoserijom i uskoro će to rješenje postati obilježje svih budućih modela.


Istodobno s njime je predstavljena.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.