ponedjeljak, 31. srpnja 2017.

Simbol zvijezde

Simbol zvijezde Davidova zvijezda, zvijezde padalice, nautička zvijezda, pentagram. Zato su zvijezde i tetovaže zvijezde postale tako snažan simbol. Simbol zvijezde je jedan od najstarijih simbola možemo reći unutar cijelog čovječanstva, zvijezde predstavljaju univerzum i nebo, a onda to.

Simbol zvijezde
Polumjesec i zvijezda je simbol koji se sastoji od polumjeseca i zvijezde na njegovoj konkavnoj strani. U svom modernom obliku, zvijezda je petokraka, dok se. Religijski simboli: zvijezda i polumjesec. Simbole svojstvene religijama koje egzistiraju na našim prostorima, ali i općenito, susrećemo svakodnevno.
Simbol zvijezde
Disk iz Nebre u Njemačkoj predstavlja zvijezde, pun Mjesec, Sunce, Polumjesec i Plejade.


Ovo je vjerojatno najpoznatije djelo brončanog. Sto-zapravo-predstavlja-zvijezda-petokraka. U prvom redu crvena petokraka zvijezda bila je simbol komunizma – idealnog društvenog uređenja, kao i općenito socijalizma - puta prema. Vidjesmo gdje izlazi zvijezda njegova pa mu se dođosmo pokloniti. Stoga je i Betlehemska zvijezda možda samo simbol predvođenja i. Najnovije vesti iz Srpske, regiona i sveta - Pressrs. Pentagram se koristi kao vjerski simbol diljem svijeta od početka pisane povijesti.


Najosnovniji pentagram jednostavna je petokraka zvijezda.

Simbol zvijezde
Ankh je naširoko usvojeni simbol u suvremenim neopoganskim okultnim i. Heksagram treba razlikovati od židovske zvijezde, koju Židovi. U kontekstu filozofije i znanosti simbol Davidove zvijezde u trodimenzionalnoj i četverodimenzionalnoj perecpciji se ponovno uzdiže na. Simbol kojem su jos u antickoj Grckoj pridavali magicnu snagu. Astrologi i Alhimisti takodjer cijene snagu. Upravo je Ihtis bio njihov tajni simbol za međusobno prepoznavanje.


SIMBOL KRALJEVSKE I BOŽANSKE OSOBE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.