utorak, 18. srpnja 2017.

Skuter se gasi kad dodam gas

Skuter se gasi kad dodam gas Ler gas problem17 sij 2012Yamaha majesty 1257 ruj 2009Motor se guši i gasi10 sij 2008Help,Speedfight se gasi! Spremljeno u privremenu memorijuSlično26. Runner 50 - gasi se na leru10 objava22 kol 2012Ditech se gasi cim upali, ne prima gas! Kad navinem gas, sekundu primi i zatim imate gušenje - kao da nema goriva. Drugo, kako ne radi nakon pola minute niti na leru već se polako gasi, za probu sam. Izvini iz gore pomenutih postova nisam razumeo da li je skuter 2T ili 4T ? Koji je problem kod skutera kad ne prima pun gas, tj gubi snagu kad mu.


Skuter se gasi kad dodam gas
Dodajem gas polako skuter skroz normalno ubzava ali kada dodam gas do. Automaticu kad dam gas jaci odmah pocn da se gasi. Imam APN4 i kad dodajem jace gas pocinje da se gasi motor kod. Meni na leru dobro radi nego kad pojacam gas do maximuma ugasi se. Imam problem sa skuterom moze da se upali i radi normalno,medjutim kada mu dam gas on se gasi. Kod naglog dodavanja gasa skuter kaze baaaa, tj gusi se.


Kad dodam gas i pustim, treba mu poprilicno da se. Na mom starom skuteru sam menjao CDI i stavio neoriginal. Tesko je primao gas na leru, kad dodam samo se ugasi.

Skuter se gasi kad dodam gas
Do cega moze biti kad upalim skuter(teze upali) radi na leru normalno, zavrnem gas malo jaci on se odma ugasi? Kompresija je dobra, ima goriva, ciscen je. Jedan čovjek mi je dopeljo Baotiana 50 neki dan , kaze da mu se ugasio u. Motor oce da se gusi pri naglom dodavanju gasa i kad nije ispravan. U leru najnormalnije, a kad dodam gas gusi se, nece da povuce. Zemljače, možda ti otišla bobina, jer ona kad se zagrije zna probijati i zbog.


Onda sam se sjetio posta sa VSRI-ja kad je tipu ispalo regulator. To su ti mali utezi, nalaze se na prijenosu, kad skineš deklo. Nekad kad se tako ugasi ja samo oduzmem gas i dodam a on proradi i nastavi. Naime, ja sam imao problem sa skuterom koji kada bi se ugrijao na radnu. Sve se to desilo nakon sto sam oprao skuter,prije tog je sve bilo ok. To bi objasnilo da se motor pod punim gasom, kad mu treba vise goriva, gusio ili gasio, a pod.


Al kada se malo poveseliš eto ti dr.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.