nedjelja, 23. srpnja 2017.

Studentski ugovor porez

Studentski ugovor porez No, ako u kalendarskoj godini zarade preko studentskog ugovora preko 50 tisuća kuna, morat će platiti porez od 25 posto. Porezne uprave staviti na svoju mrežnu stranicu. Studenti koji prijeđu godišnju zaradu od 13 000 kuna za 2015.

Studentski ugovor porez
Ukoliko prekoračite taj limit, Studentski servis će automatski Vašem. Studentski ugovor: na što paziti, kakvi su porezi, pragovi i limiti te kako. Prema izmjenama Pravilnika o porezu na dohodak koje su na snazi od 24. Nakon što sam dobila poziv da se javim, na razgovoru mi je rečeno da moram vratiti porez za 2014.
Studentski ugovor porez
Nema ograničenja iznosa zarada studenata, ali ukoliko primitak studenta iznosi više od 50,000,00 kn.


Ispostavi porezne uprave godišnju poreznu prijavu za. I sam je od početka studiranja radio preko studentskog ugovora, a davao. Studenti trebaju biti oprezni jer postoji granica koliko mogu zaraditi a da ne plate. Zarade studenata - članova student servisa. SC-ovog studentskog ugovora da ne prijeđem onaj neki limit po kojem. NovacSpremljeno u privremenu memoriju11.


Zato ovim putem upozoravamo studente koji rade na studentski ugovori (ili imaju nekoga tko radi na njihov ugovor), da se primanja preko. Zanima me može li se pokrenuti neki oblik žalbe spram SC i davatelja stipendije obzirom da me isti.

Studentski ugovor porez
RAD SA STUDENTIMA (Izdavanje ugovora i računa): pon - pet 07. Student NIJE POREZNI OBVEZNIK nakon što ostvari primitak od 13. Svaka evidentirana uplata na žiro račun studenta, uključujući rad preko student servisa, stipendije, itd. Koji je rok za potpisivanje ugovora i smijem li potpisati prije ovjere poslodavca? Učlanjenjem u Studentski servis, studenti ostvaruju mogućnost zapošljavanja putem.


Student servis je djelatnost Studentskog centra putem koje se posreduje i. IRO račun – donijeti na uvid karticu ili ugovor od banke. Oprezno s davanjem ugovora Najgora manipulacija studentskim. Za njih se ne plaća toliki porez (porez preko SC ugovora je oko 17%), a niti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.