nedjelja, 2. srpnja 2017.

Tekućina za odleđivanje stakla

Tekućina za odleđivanje stakla Odleđivanje stakla na automobilima mnogima je obavezna. Tekućina će nakon prvotnog uklanjanja leda još neko vrijeme štititi staklo od. Sve, osim Sonaxova spreja za odleđivanje, pronašli smo u trgovačkim.

Tekućina za odleđivanje stakla
Zaključujemo da je ovo sredstvo dobar izbor kada stakla nisu jako. Možete naime i sami napraviti tekućinu za odleđivanje, koja će vas spasiti od smrzavanja, ali i uštedjeti vam vrijeme. Odličan trik za zaleđena stakla: Bez struganja otopite led u nekoliko sekundi. Struganje leda s vjetrobranskih stakala vaših limenih ljubimaca nije nimalo.
Tekućina za odleđivanje stakla
Kao što i mnogi ovdje u komentarima kažu, sprej za odleđivanje je.


Inače sprej za odleđivanje stakla postoji več jako dugo za par kuna na bengi. Ako nemate kupovni sprej za odleđivanje stakala ili ga ne želite kupovati, posegnite za dva. Trik kako odlediti stakla auta za par sekundi - bez struganja. Pa jeftinije je kupit tekućinu za staklo nego alkohol neki i to pravit. AUTO TEKUĆINA VJETROBRANSKOG STAKLA ZA ODLEĐIVANJE STAKLA ZIMKO 300ml. U ovim hladnim danima sprej za odleđivanje će mnogima dobro doći.


Osim što će rastopiti led, ova tekućina će neko vrijeme štititi površinu. Iz svog iskustva vidio da ostanu male sitne brazde na staklu auta kada se struze led sa omim plasticnim strugalicama, e sada ima neko sredstvo za odledjivanje.

Tekućina za odleđivanje stakla
Zatim tom mešavinom poprskajte stakla na koja se uhvatio led i ona će se u roku od nekoliko sekundi odlediti. Još jedna od zimskih nepogodnosti za vozače je i led na staklima. U pokušaju da se ukloni, vozači često prave greške i na taj način mogu da oštete staklo ili da. Naigled, ovo je banalna stvar ali mozda nije lose da prodiskutujemo o ovom posto mi se cini da bi sredstvo za odledjivanje stakala moglo da. Zbog svega navedenoga pametno je u autu imati tekućinu za odleđivanje stakala. Ako ne želite da je kupujete i bespotrebno trođite novac.


Ukoliko ujutru žurite na posao a vaša “šoferka” je prekrivena tankim slojem leda ili inja sigurno ste više puta došli u iskušenje da staklo polijete. Gospodo, samo pomiješajte vodu i alkohol i vaša tekućina za odmrzavanje stakla je spremna. Kad temperature padnu ispod nule, osim hladnog automobila ujutro će vas dočekati i zaleđena stakla.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.