subota, 29. srpnja 2017.

Ugovor o kupoprodaji motornog vozila obrazac

Ugovor o kupoprodaji motornog vozila obrazac UGOVOR O KUPOPRODAJI MOTORNOG VOZILA. Prodavatelj prodaje a kupac kupuje motorno vozilo: 2. Prodajna cijena ugovorena je u iznosu.

Ugovor o kupoprodaji motornog vozila obrazac
Legalis - hrvatski pravni portal - središnje mjesto informiranja o pravu i pravnim pitanjima. Ugovor o kupoprodaji motornog vozila. Last update: 07 Siječanj 2016; File size: 25. Prodavac prodaje kupcu motorno vozilo sledećih svojstava i obeležja: Vrsta.


Tužba za raskid ugovora o kupoprodaji i povrata predujma. O PRODAJI I KUPOVINI MOTORNOG VOZILA. Prodavalac prodaje, a kupac kupuje rabljeno motorno vozilo sljedećih karakteristika: registarski boj vozila ______ vrsta vozila. Zbirka korisnih obrazaca iz različitih izvora. Primjer ugovora o kupoprodaji motornog vozila ( predložak, objavljeno 28.6.2013 ). Cijeli sadržaj dokumenta dostupan je samo. Zaključen dana : Upotrebljenog motornog vozila i to :. Ovako ispunjen kupoprodajni ugovor treba ovjeriti kod javnog bilježnika te.


Nakon toga mora napraviti preregistraciju vozila, a za to mu treba dokaz o osiguranju.

Ugovor o kupoprodaji motornog vozila obrazac
Grijanje u motornom vozilu ne radi, što može biti razlog? Obrazac kupoprodajnog ugovora za automobile (motorna vozila) je. Na ugovor o kupoprodaji ili račun bez izkazanog PDV-a neophodno je platiti porez kod. Primer obrasca ugovora o kupoprodaji motornog vozila (varijanta II). Podaci o vlasniku vozila moraju biti identični sa podacima iz lične karte i. Kupoprodajni ugovor je dokaz da je vozilo kupljeno ali sledeći važan korak je da vozilo prenesete na sebe.


Mora li biti obrazac iz Narodnih novina, ili može biti sročen i isprintan? Kojim zakonom je propisana obavezna pisana forma ugovora o prodaji motornog vozila, s obzirom na to da je članom 11. RPO obrazac, prijava u registar poreznih obveznika. Odluka o poslovno uvjetovanom otkazu ugovora o radu. Snosim li ja kao prodavatelj, nakon potpisivanja kupoprodajnog ugovora koji je ovjeren kod javnog bilježnika, od tog trenutka bilo kakve. Popunite formu i oštampajte ugovor o kupoprodaji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.