subota, 1. srpnja 2017.

Ulje za servo volan audi a4

Ulje za servo volan audi a4 Koje servo ulje dolijat u a4 2003 b6 tdi, nisam nasao koristeci search, googlao sam i tisucu prica, nesmijes ovo, samo ovo i tak, ugl sad mi je na. Culo se zujanje kada se okrece volan i kljuca ulje u posudi za servo. Prijavi drugu slikuPrijavite uvredljivu sliku.

Ulje za servo volan audi a4
Imam Golfa IV i ulje za servo volana je ispod minimuma. Danas sam bio do mehanicara ,radi vec nekih 20-ak godina i uglavnom vw i audi. AUdi, a isto je i za VW, u servo volana se kod njih. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicu27.
Ulje za servo volan audi a4
Ulje za Audi A4 je "G002000" a to je Pentosin 7. Imam problem sa servom, tacnije cuje se kad okrecem volan, iako volan nije nista tezi.


Auto: Mercedes E270CDI,Mercedes G300D,Audi A4 1. U manzete na letvi volana ito obicno. Ulje u servo volanu se ne može promijeniti a da ne ude zrak u sustav hidraulike volana. Ne postoji vijak za odzracivanje sustava niti vijak za ispuštanje. Srž servo volana je servo pumpa koja je povezana sa zupčastim remenom motora. No, kod Audija A4 (kao i kod A6 i Passata) najveći je problem u. Do isteka je još: oglas istekao; Oglas.

Ulje za servo volan audi a4
Odem kupim ulje,izmerim,sipam pola litre ulja,vrarum merac,probam volan radi. Location:Belgrade, Zvezdara, MML; Auto:Audi A4 Avant 2. Bitno je da ti radi servo i da nema nikakvih štekanja na volanu.


Bitno je naliti odgovarajuće ulje za taj servo: TOTAL FLUIDE DA. Iako Audi A4 B7 izgleda vrlo slično prethodnom modelu, dosta je. Audi A4 je limuzina pomalo sportske orjentacije lakog i preciznog volana, kratkog i. Potrebno je s vremena na vrijeme prekontrolisati ulje servo upravljača. Posuda ulja servo volan vw audi seat skoda.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.