srijeda, 19. srpnja 2017.

Uzgoj oraha poticaji

Uzgoj oraha poticaji Za sadnju oraha u ovoj godini moći će se ostvariti pravo na potpore. Glavna novost u izravnim plaćanjima, odnosno bivšim poticajima, prakse su. Ekološka proizvodnja višegodišnjeg nasada započinje podizanjem novog nasada ili pak prijelazom s konvencionalne na ekološku proizvodnju.

Uzgoj oraha poticaji
II▻Orah sadnice Sadnice oraha, veća količina, 1. Poticaji u poljoprivredi (796) - Poljoprivredne vijesti - AgroKlub. Spremljeno u privremenu memorijuSlično14. Ovim se Zakonom uređuje vrsta i visina novčanih poticaja i naknada u.
Uzgoj oraha poticaji
Mnogi mladi nasadi oraha, na žalost, propali su već u godini sadnje zbog. Kod nižih sadnica, u prvim godinama uzgoja treba formirati deblo.


Iako je zarada bitna, treba imati na umu sve aspekte uzgoja – temeljitu. Za razliku od lješnjaka ili oraha, za maline, kupine i borovnice morati. Kolika su poticajna sredstva za uzgoj lješnjaka po županijama u Republici. Prošle godine sam u rano proljeće posadio 100 komada oraha za probu u gredice. Da li mi možete odgovoriti zašto nikako nema poticaja za sadnju cijepljenih sadnica oraha. Dražen se odlučio za sadnju oraha i lijeske na 10,5 ha jer je to proizvod koji se ne.


Osim oraha i lijeske imamo ekološki uzgoj pšenice i soje.

Uzgoj oraha poticaji
Vlada je usvojila novi model izravnih plaćanja u poljoprivredi za razdoblje od 2015. Korisnici poticaja za sadnju novih višegodišnjih nasada. Ukoliko vas zanima uzgoj crnog oraha rado ću vam pomoći. Sadnja crnog oraha uključuje nešto fizičkog rada kod same sadnje, i kod održavanja nasada, tako da može biti i rekreacija, vrijeme koje. Među voćkama u eko uzgoju dominiraju orah i lijeska, pri čemu se orah.


Upravo zato poticaji Ministarstva poljoprivrede za sve proizvođače.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.