subota, 22. srpnja 2017.

Varta akumulatori cjenik

Varta akumulatori cjenik Silver Dynamic: Top akumulator na tržištu. Za vozila s posebno velikim zahtjevima energije. U našoj ponudi imamo više od 700 akumulatora različitih proizvođača i.

Varta akumulatori cjenik
Ispraznio ti se akumulator i prisilio te na neočekivan zastoj? Akumulatori HANKOOK-BOSCH-VARTA-SCHNEIDER-MUNJA-EXIDE. Besplatna izmjena i testiranje bez čekanja u svim poslovnicama diljem RH-Promotivna. Varta moto akumulatori su dio velike obitelji Johnson Controls akumulatora.


Varta akumulatori cjenik
Svojom premium kvalitetom nude dodanu vrijednost za svakoga tko zna prepoznati. Vrhunski proizvod dynamic Trios-a ostavlja utisak kroz njegove unutarnje vrijednosti:pouzdano napajanje i kod. NAJPOSTENIJI IZBOR AKUMULATORA U SARAJEVU! Navodno ni Exide nije loš, serija Excell, ima li netko iskustva s njime ? Evo neke okvirne cijene Fiamm akumulatora, to je jedini online cjenik. Generalni uvoznik i distributer EXIDE akumulatora za Hrvatsku. Prodaja rezervnih dijelova automobila i servis. VARTA Dynamic Trio – Black Dynamic.


Varta akumulatori cjenik
U ponudi su, između ostaloga i akumulatori Energizer, porijeklom iz SAD-a kao i Auto Power (povoljniji), porijeklom iz češke. Mi trenutno u ponudi i zalihama imamo baterije dva brenda, Varta i Ciak. Za cijene opreme u posebnoj ponudi, a koja nije uvrštena u cjenik, nazovite! Solarni akumulatori Sonnenschein, Exide, Ultracell - na upit. Možete izabrati akumulatore marke Bosch i Fiamm. Vrhunski akumulator koji u sebi spaja ekonomičnost sa vrhunskom Varta kvalitetom.


Produljeni vijek trajanja i veća snaga, rezultati postignuti upotrebom. Johnson Controls proširio je asortiman proizvoda Varta Funstart i sada pokriva sve primjene – od motocikla preko skutera i quadova do jetski.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.