petak, 7. srpnja 2017.

Vremenska prognoza za 15 dana

Vremenska prognoza za 15 dana Danas (ned): -2°C, sutra (pon): -2°C, prekosutra (uto): 4°C. Vremenska prognoza za 8 sati, 12 sati, 24 sata. Zanima vas kakvo će biti vrijeme u Zagrebu? Provereno najbolja vremenska prognoza za 7 dana, 90 dana i 24 sata unapred za Beograd. Provjerite 10-dnevnu vremensku prognozu. Valjevo, vremenska prognoza: nedelja Vedro 1˚; ponedeljak Magla 2˚; utorak Magla. Dnevna vremenska prognoza za Hrvatsku, gdje vas čaka nova vremenska prognoza za 7, 10, 14 i 15 dana.

Vremenska prognoza za 15 dana
Opis meteoroloških simbola «, » Prognoza za print «. Ljubuski, prognoza za sljedeći tjedan.


Podatke donosi AccuWeather, globalni pružatelj vremenskih prognozi te se iste osvježavaju svakih 15 minuta radi bolje preciznosti vremenskih prilika. Ova prognoza je orijentaciona i poželjno je koristiti je uz prognozu za 5 dana unapred. Dugoročne vremenske prognoze za Zagreb su predviđanje vremenskih uvjeta na. U svibnju u prosjeku ima 5 dana u kojima maksimalna dnevna temperatura bude viša od 25°C. U lipnju možete očekivati u prosjeku 15 dana u kojima. Ovih dana zatopljenje i do 15 stupnjeva, u nedjelju moguć snijeg. Sutra će najviša dnevna temperatura na Jadranu.

Vremenska prognoza za 15 dana
Tokom dana, u srijedu, očekuje se postupno naoblačenje sa sjeverozapada.


Hercegovine očekuju poboljšanje vremenskih prilika, a u subotu. Ensemble prognoza (EPS) se računa na 62 razine u rezoluciji 50km (40km po novim podacima) za prvih 10 dana, a 80km do 15-og dana. Dugoročna vremenska prognoza za Mljet sutra, 3, 6, 7 i 15 dana. Pretraživanje vijesti iz svijeta nogometa za pojam vremenska prognoza za neum u narednih 15 dana. Prognoza vremena za 15 dana za Umag sa temperaturama in oborinama. Planirajte posao i godišnji uz pomoć MeteoCRO.


Idućih dana vrijeme će biti promjenjivije, povremeno uz kišu ili mjestimične pljuskove. Još će i osvježiti, osobito u drugoj polovici tjedna kad bi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.