ponedjeljak, 24. srpnja 2017.

Zagrebačka burza dionice tht

Zagrebačka burza dionice tht Vrsta vrijednosnog papira, Dionica - redovna. Kretanje cijene; Opći podaci o dionicama; Dividenda; Stjecanje i otpuštanje dionica. Pregled cijena dionica najpopularnijih dionica sa zagrebačke burze: THT, Ine, Adriatic, Kraš, Podravka, Magma, Pliva, Jamnica, Croatia osiguranje.

Zagrebačka burza dionice tht
Dodaj u moju listu - Samo za registitane korisnike, Zagrebacka banka d. HT povećava 25 posto, a usmjerit će ih ponajprije u razvoj tehnologije za brzi internet. Dionice HT-a u javnoj ponudi prodavat će se po cijeni od 265 kuna.
Zagrebačka burza dionice tht
HT pokorio burzu: Rast cijene dionica uz rekordan promet.


Dosta dobru izvedbu imale su dionice financijskog sektora, dok je indeks građevinskog sektora zabilježio najveći pad, i to od 2,1. Dionice, burza dionica, dioničko društvo za poslovanje vrijednosnim. Cijena dionice T-HT-a bit će 265 kuna, odlučila je Vlada. Crobex je u ponedjeljak dan započeo u plusu 4, 21 posto i iznosio je 1604 bodova. Dionica T-HT-a također je 1,84 posto u plusu, a cijena joj je. T-HT-a, što je četiri posto više u odnosu na konac lipnja. Cijena T-HT-ove dionice na Londonskoj burzi dosegnula je u prvih sat. Objavom financijskog izvješća T-HT-a za prošlu godinu započela je sezona.


Zagrebačka burza dionice tht
T-HT-a predlažu isplatu dividende od 20,51 kuna po dionici. Rast tih tržišta podupiru uvrštenja u burzovnu kotaciju dionica državnih poduzeća i. Končar, T-HT i Luku Ploče, navodi Reuters. Tko je zaradio na dionicama, neka čeka brokerovo izvješće. Za ilustraciju smo predložili neke dionice; evo promjene njihove. U prvom tromjesečju ove godine prihodi T-HT-a bili su za 2,5 posto manji nego u istom. Analitičari RBA dionicama Uljanik plovidbe dodjeljuju preporuku "kupiti" uz povećanje. Kao primjer, izdvojen je slučaj emitiranja dionice T-HT a.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.