subota, 29. srpnja 2017.

Zimske gume forum 2016

Zimske gume forum 2016 Obširen in neodvisen test evropskih avtomobilskih klubov, del katerega je tudi slovenska AMZS, spada med. AMZS test zimskih pnevmatik za leto 2016 razkriva, katere so gume z najboljšimi ocenami za vožnjo v zimskih razmerah. Test letnih pnevmatik za leto 2016, ki jih je opravila organizacija.

Zimske gume forum 2016
Eno izmed pomembnejših opravil je namestitev zimskih pnevmatik, ki bodo skrbele. Nemško avtomobilsko združenje ADAC v Evropi velja za največjo avtoriteto na področju testov gum. Ker se bliža čas, ko bomo morali na svoje jeklene konjičke. Hrvatski autoklub objavio je rezultate tradicionalnog testiranja zimskih guma koje je i ovog puta napravljeno u dvije dimenzije.
Zimske gume forum 2016
Večinoma gre za letne pnevmatike, ki so letos prišle na prodajne police, pa tudi za nekatere zimske pnevmatike, ki so bile predstavljene ob.


Mnogi vozači redovito prate zbivanja oko dolaska novih modela zimskih guma, te isto tako i testiranja istih. Ako je odgovor pozitivan, onda vas sigurno interesuje koje su najbolje. Njemački magazin AutoBild i njemački. Kupujete li nove zimske gume, ADAC-ov je test dobar vodič za. Najbolje ocijenjene gume u ovoj dimenziji pripadaju premium segmentu. HAK-ov VELIKI TEST ZIMSKIH GUMA Doznajte koje su preporučljive, ali i koje svakako.


ADAC je odabrao dvije veličine guma koje su trenutno najzastupljenije na automobilima. Provjerite rezultate prvog testa zimskih guma, kojeg je napravil njemački ADAC.

Zimske gume forum 2016
Težava leži v tem, da inženirji pri razvoju zimskih pnevmatik naletijo na fizikalno pogojene ovire, ker bo pnevmatika s številnimi in globokimi. Kakovost pnevmatik vpliva tudi na porabo goriva, saj nekatere pnevmatike za svoje kotaljenje potrebujejo več energije kot druge. ADAC test zimskih guma smatra se nekako najmjerodavnijim na ovim prostorima. Godinama je kritiziran kao pristran test.


Katere gume so najboljše, in katerih vam ne priporočamo, katerih se izogniti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.