srijeda, 30. kolovoza 2017.

Bakrene cijevi cjenik

Bakrene cijevi cjenik Bakrene cijevi u ponudi, proizvedene su u skladu s propisanim HR i EU normama. Zbog svojih svojstava kao što su izuzetna vodljivost, trajnost i otpornost na. Bakrena cijev fi 28 mm, debljine stijenke 1,00 mm, u tvrdima šipkama 5 metara dužine.

Bakrene cijevi cjenik
Cijev je proizvedena prema Euro normi 1057 i posijeduje CE certifikat za. Visokokvalitetne bakrene cijevi dostupne su kolutovima i štangama od 5000 mm dužine, dimenzija 6, 8. Tablica dimenzija, težine i kemijskog sastava bakrenih cijevi okruglih i bakrenih cijevi okruglih plastificiranih. U ponudi imamo i svu ostalu opremu za centralno grijanje.


Bakrene cijevi cjenik
BAKRENA CIJEV U KOLUTU PVC FI 15 Opširnije Cijena (VPC): 30,87 kn. Zanima Vas cijena za proizvod BAKRENE CIJEVI? Ispunite formular i pošaljite nam upit za željene proizvode kako biste saznali cijene i akcije koje trenutno. Cijevi za grijanje i vodu 16x 2 Al-pex (višeslojne). Bakarne cijevi za podno grijanje sa izolacijom u kolutu. VIEGA Pexfit cijevi i spojni dijelovi. Za razliku od cijevi od ostalih materijala bakrene cijevi možeš obrađivati u svakom vremenu i na svakoj temperaturi, jer čak niti na temperaturi.


Spojnice i armature za gipke cijevi su s plosnatim i konusnim brtvljenjem. Bakreni lemljeni fitinzi i bronca za bakrene cijevi.

Bakrene cijevi cjenik
Premazivanje bakrenih cijevi nitroreaktivnim premazom, 1 m, 10,00 - 12,00. Lakiranje cijevi sa prethodnim brušenjem i temeljnim prednaličem, 1 m, 12,00. Cjenik ugradnje i servisa klima uređaja. Ovisnost o sustavu grijanja; Izračun promjer cijevi.


Vrste cijevi za grijanje: što je bolje? KME bakrene cijevi za klimatizaciju. Fiting bakreni, brončani i mesingani. Peštan cijevi za kucnu i ulicnu kanalizaciju - Žepoh d.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.