petak, 4. kolovoza 2017.

Bobina za skuter

Bobina za skuter Gilera,vespa piaggio 125CC bobina,hv coil. Dali se moze kupiti kakva jaca bobina naspram one koja je seriska na skuteru? Spremljeno u privremenu memorijuSličnoPrevedi ovu stranicuKomentari (0).

Bobina za skuter
Dostupnost: Ograničene količine, pozvati na tel. GENERATOR na skuterima i općenito na motorima je alternator a ne. Bobina Minarelli Aprilia 50cc Naraku. BOBINA ilitiga INDUKCIONI KALEM… Posto sam ja ovih dana imao radova oko BOBINE palo mi na pamet da bi se mozda malo moglo pisati o.
Bobina za skuter
Rasklapanje Piaggio bobine i CDI-ja6 objava21 ruj 2014CPI Problem sa strujom?


Baotian - nizak napon na bobini, akumulator se ne puni. Pozdrav, dugo me nije bilo, što znači da dugo nije bilo problema. Od neki dan imam problema sa elektrikom na skuteru, Baotian-u, nov. Kako misliš da je bobina na laganom odlasku, dali imaš nekakve. CDI elektroniku i bobinu sa skutera onda imam iskru. BOBINA ZA SKUTER X-PLORER SCORPIO RABLJENI DIO ŠIFRA: R-0383 CIJENA NA UPIT ŠALJEMO I POUZEĆEM POŠTOM, POŠTARINA SE DODATNO. Posedujem dosta skuter delova, u opisu i slikama je jedan deo njih koji su na prodaju.


Bobina za skuter
Cerada za motor ili skuter + BESPL DOST. Univerzalni delovi za skuter 50ccm (2T,4T). DELOVI ZA KINESKE SKUTERE » Delovi za 4T skutere. Vrhunski talijanski proizvođač ispušnih sistema za sve tipove cestovnih i off-road motocikala, ATV vozila i skutera. Opširnije: Nove aluminijske podnice za skuter Piaggio NRG Power U ponudi za jos mnogo skutera alu podnice kao i svi ostali dijelovi. Nezz gdje da pisem,,pa cu napisati ovdje,,,,problem sa skuterom je taj da upali bez gasa u leru radi bez problema cim dadnem gas nista se ne. Evo posle duzeg vremena i mene ,naime kupio sam skoro skuter.


Ja također imam problem sa paljenjem skutera. Ne baca iskru, a zamijenio sam i CDI kao i bobinu sa ispravnog motora zajedno sa kompletnim. Uredjaj za ispitivanje bobina Sve informacije. Da li neko zna sta moze da bude problem i kako proveriti da li je bobina ispravna i zasto nece da baca varnicu?

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.