srijeda, 23. kolovoza 2017.

Bojanje latex bojom

Bojanje latex bojom JUPOL Latex polumat je za okoliš neškodljiva visoko periva boja koja je namijenjena dekorativnoj zaštiti zidova i drugih površina u školama, vrtićima, bolnicama. Probajte varijantu premaza latex bojama. Impregniranje fasadnom impregnacijom.

Bojanje latex bojom
Bojanje perivim i latex bojama, m 2, 35,00. Ima li neko iskustva sa latex bojama? Htela sam da decije sobe okrecim Kraft latex bojom koja je periva.


Gnjavila sam i direktora Krafta, kaze.

Bojanje latex bojom
Pojam disperzije u ovom smislu označava vrstu boje, koja dolazi od veziva, koje je disperzija čestica polimera u vodi. Ova se boja često imenuje kao lateks boja. Količina »sjaja« boje je stvar ukusa, općenito vrijedi da se pri bojanju s “mat” bojama. U kategoriju perivih boja spadaju Jupol Latex, Jupol Briljant, Jupol Gold. Za nanos boje retko se koristi kompresorski pištolj, ali za njega je bitno znati da on garantuje dobro. Noviji sintetički kistevi su napravljeni za boje na bazi vode ili latex boje, ali mogu služiti za.


Bojenje se vrši valjkom, unakrsnim potezima. Valjak za bojanje sa plastičnom bazom trajati će duže od valjka sa. Najčešće korišćen sistem za bojenje površine kojoj je.

Bojanje latex bojom
Perive boje za zidove otporne na pranje, namijenjene za zaštitu i dekoraciju unutarnjih zidova. Kvalitetna unutarnja latex boja otporna na habanje, stvara čvrst i elastičan film. Temeljni premaz osigurava dobru podlogu za završnu boju, izjednačavajući. LATEX STRONG je visokokvalitetna boja za unutarnje zidove, posebno otporna na habanje, koja stvara čvrst i elastičan film. Sve ove odlike cine je idealnom za.


Neki od primjera bojanja zidova bojama koje je odabrao investitor: Cijena. Nedostatke u lateks boje je znatno manje nego u meritumu. Glavni nedostatak je da može proizvesti proces bojanje samo na temperaturi od + 5. Prilikom bojanja zidova kao i kod ostalih soboslikarskih radova uvijek. Cijena bojanja zidova visokokvalitetnim perivim i latex bojama se kreće između 20–40.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.