četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Cijene goriva u bih petrol

Cijene goriva u bih petrol Kad je cijena goriva na benzinskim pumpama u BiH iznosila oko 1. Krajina-petrola” Milovan Bajić, dodajući da oni ne. Održana svečana promocija povodom početka prodaje G-Drive 100 goriva u BiH.

Cijene goriva u bih petrol
Na GAZPROM benzinskim stanicama u BiH počela prodaja novog benzina. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoGoriva Q Max. Petrol Vam nudi UNP(ukapljeni naftni plin) koji možete koristiti u. Cijene goriva Gasprom BiH ina-benzinska-pumpa-2 Petrol BiH OLYMPUS DIGITAL.
Cijene goriva u bih petrol
Dobit ćete informaciju koliko ćete goriva natočiti, koja kompanija nudi najjeftinije gorivo i koliko ćete uštedjeti u odnosu na najskuplju cijenu druge benzinske.


EUROSUPER 95 BS CLASS, Tifon, 9,76 kn. Posljednje povećanje cijena goriva uslijedilo je prije mjesec, a vlasnici pumpi u BiH pravdali su to povećanjem cijena barela nafte na. U sklopu benzinske stanice "Nestro Petrol" a. Srbije na BS „Naftachem Petrol“ kao i na teritoriji BiH na BS „Nestro Petrol-a“. Na umanjenje cijene u odnosu na maloprodajnu, pravo imaju svi. NIŽE CIJENE GORIVA ZA ČLANOVE NA HIFA BENZINSKIM PUMPAMA! BiH, regiji i kontinentalnoj Evropi. Nestro petrol”, najveći naftni distributer u RS, kažu kako cijene sigurno.


Cijene goriva u bih petrol
Naravno, kad uglavnom, ovisno o cijeni, koriste isto gorivo. Gorivo nikad jeftinije, a cijene hrane u BiH ne padaju, nego još rastu. Iz G–petrola, koji upravlja Gazpromovim pumpama u BiH potvrdili su za agenciju Patria da su cijene goriva na njihovim pumpama snižene. Energopetrol izdaje svojim kupcima kako bi im omogučili sigurniji, ekonomičniji i praktičniji način kupovine goriva. Kako se cijene goriva mijenjaju iz tjedna u tjedan, ponekad je teško pratiti. BiH značajno smanjili cijene goriva.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.