četvrtak, 3. kolovoza 2017.

Crveni antifriz

Crveni antifriz Kupio sam zabunom crveni antifriz, a mislim da mi ne treba u jednom autu imam zeleni u drugom žuti. Spremljeno u privremenu memorijuSličnoCrveni ili ružičasti antifriz je iz specifikacije G12, a koristi se za Volkswagen vozila proizvedena od 1997. Daklem prvo, koja je razlika izmedu tog "crvenog" antifriza i onog "obicnog" INA antifriza?

Crveni antifriz
Jel se smiju mjesati (tj. nadolijevati plavi u crveni i obrnuto) i koje su. Pročitajte koji antifriz je odogovarajući za vaš automobil i kada treba da. Priprema auta za zimuKako da odaberete antifriz? Etilen glikol, poznati zeleni antifriz, se u motornim vozilima.
Crveni antifriz
Crveni i rozi su specijalno izrađeni za motore sa aluminijumskim blokom i oba.


Zanima me dali bi bilo dobro dati isprazniti cijeli sistem i vratiti se na originalni crveni antifriz? Friško sam promijenio hladnjak, pumpu vode i. Zanima me koja je razlika točno između zelenog i crvenog antifriza? Kao što sam naslov kaže, interesuje me da li sme da se pomešaju G12 crveni antifriz koji je trenutno u autu sa G12+ narandžaste boje? Ako je u vašem motoru izvorno bio crveni antifriz, znači da ima. Koji antifriz bi trebao sipati, plavi zeleni ili crveni i u cemu je razlika izmedju 3 navedena antifriza. Moze li se u moju Mazdu sipati crveni antifriz. Koja je razlika izmedju crvenog i plavog?


Crveni antifriz
II▻INA Antifriz Super BS -37° crveni koncentrat G12 1L - 26,15 kn mpc Prolubium d. ANTIFRIZ ŽUTI-ZELENI -80 57KN 3 LITRE KAD SE. Sto se tice antifriza, BAX, aditivi su samo za dugovecnost. Jedni se menjaju na 2 (plavi i zeleni) drugi na 4 godine (crveni). Ako ih pomesas, nista se nece desiti. Da li neko zna zbog čega se ne preporucuje mesanje antifriza razlicitih boja? Recimo šta je razlika između zelenog i crvenog i zašto se ne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.