subota, 5. kolovoza 2017.

Euroherc tehnički pregled vrbani

Euroherc tehnički pregled vrbani Adrese, telefoni i karta lokacija podružnice i glavna zastupstva, prijava i procjena štete, stanice za tehnički pregled i kontakt obrasci prodaje, šteta i marketinga. Pronađite na karti Vama najbližu stanicu za tehnički pregled. Poslovni subjekti, trgovine, poslovnice, prodajna mjesta za djelatnost Tehnički pregled vozila, kvart Vrbani, grad Zagreb.

Euroherc tehnički pregled vrbani
Uz potvrdu koju član može dobiti u nadležnom Uredu SING-a, u Eurohercu je moguće. POPIS STANICA ZA TEHNIČKI PREGLED na kojima je moguće koristiti. Oznaka, Naziv, Adresa, Ptt, Mjesto, Telefon. See 1 photo from 12 visitors to Euroherc Tehnicki Pregled.


Euroherc tehnički pregled vrbani
Stanica za tehnički pregled Euroherc osiguranja d. Ovdje možete obaviti redovni tehnički pregled vozila, a naši. Centar za vozila Hrvatske (CVH) - stručna organizacija koja se bavi tehničkim pregledima vozila u Republici Hrvatskoj. U stanicama za tehnički pregled EUROHERC OSIGURANJA, moguće je iskoristiti tehnički i registraciju vozila autorizacijom članske iskaznice putem obustava. STANICE ZA TEHNIČKI PREGLED VOZILA - Zagrebačka županija. Address: Vrbani (Zgrada prije Euroherc stanice za tehnicki pregled), 10000 Zagreb, Hrvatska. JADRANSKO OSIGURANJE Zagreb, VRBANI - cca 34.


Croatie, imaju tvoje podatke, i Euroherc i. Damir Hadžić imenovan za predsjednika Uprave Euroherc osiguranja u BiH.

Euroherc tehnički pregled vrbani
Kada će se otvoriti nova stanica za tehnički pregled vozila u gradskome. Devetnaest automobila oštećeno je preksinoć oko 22. Obavite tehnički pregled na jednoj od naših stanica za tehnički pregled. Rješenje kojim se utvrđuje da društvu Euroherc osiguranje d. Velika Gorica tehnički pregled službenih vozila. Zagreb usluga osiguranja imovine, vozila i osoba. Tehnički zahtjevi u postupku homologacije navedeni su u Prilozima I. Vrbani III stambena zgrada 8 44 N 4600 NUSSBAUM 2008 Ulica.


Ulica Grada Vukovara Poslovna zgrada Euroherc 2 parkirna mjesta. AD Plastik će opremati novi Renault Clio.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.