srijeda, 30. kolovoza 2017.

Fina služba upisa

Fina služba upisa Frana Supila 4, 43000 Bjelovar. Dostava obavijesti, zaključaka i drugih isprava u vezi s postupkom upisa. Tako ispunjen obrazac Službi upisa dostavlja se potpisan i ovjeren u. Pravilnika uplaćuje se na račun FINA-e s pozivom na broj navedenim. Upisnika sudskih i javnobiiježničkih osiguranja, Fina. Konačnog prijedloga kojim je regulirano da Fina u postupku upisa. Podnositelju zahtjeva: FINA-i 2. Ministarstvo poduzetništva i obrta. Zahtjev za korištenje podataka putem interneta podnosi se Službi upisa. FINA e-kartici, koja se predaje FINA-i.


No, Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju provodi postupak upisa i izdaje rješenje o upisu u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava. Javnobilježnička služba sastoji se u: službenom sastavljanja i izdavanja javnih isprava o pravnim poslovima, izjavama i činjenicama na kojima se utemeljuju. Pomoć molim - FINA obrasci na webu Gospodarstvo Treba mi hitno obrazac TSI- pod i. Sve neprofitne organizacije dužne su ispuniti obvezu upisa u Registar neprofitnih organizacija. FINA-e u najbližoj poslovnici ili na besplatni telefon 0800-0080. HR šalter u FINA-i započinjete proces osnivanja društva. Dokaz o plaćenom predujmu za troškove objavljivanja toga upisa u Narodnim Novinama. Financijske agencije (FINA) može na lakši i brži.


Ured državne uprave u Požeško-slavonskoj županiji, Porezna uprava, Fina, Hrvatski zavod za. Na kraju ovog upisa ćete lako i sami uvidjeti otkuda sličnost. SDK (Služba društvenog knjigovodstva), današnjih APIS i FINA i SRCE - razvoj. FINA provodi ovrhu na novčanim sredstvima građana prema OIB broju. Vi ste vjerojatno komunicirali s djelatnicom na šalteru, a služba za. Služba za gospodarstvo i imovinsko-pravne poslove 2017. Vođenje upravnih postupaka o ispravcima podataka i brisanju upisa iz. Statistički ured Europske unije.


Pravno ustrojbeni oblik označuje vrstu subjekta upisa, a određen je rješenjem ovlaštenoga. Mogućnosti i način upisa prava na određenoj nepokretnosti zavise pre. Klikom na dugme kontrola upisa obavlja se kontrola unesenih podataka, a isto dugme se.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.