subota, 5. kolovoza 2017.

Fond za zaštitu okoliša obrazac

Fond za zaštitu okoliša obrazac Fondu radi obračuna naknada na propisanim obrascima:. OBRAZAC AO10- IZVJEŠĆE O VRSTI I KOLIČINI JEDNOKRATNE AMBALAŽE. Fond je osnovan radi financiranja pripreme, provedbe i razvoja programa, projekata i sličnih aktivnosti u području očuvanja, održivog korištenja, zaštite i.

Fond za zaštitu okoliša obrazac
PRIJAVNI OBRAZAC ZA ENERGETSKE CERTIFIKATORE SUFINANCIRANJE ENERGETSKE OBNOVE OBITELJSKIH KUĆA (2015). AO1 (u daljnjem tekstu: Obrazac AO1) iz Priloga II. Obrazac se posebno ispunjava za slučaj A), a posebno za slučaj B). Republike Hrvatske (u daljnjem tekstu: Obrazac AO1) iz Priloga II.
Fond za zaštitu okoliša obrazac
Prijava proizvođača EE opreme i uređaja (PPEEOU) kojeg.


Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (u daljnjem tekstu: Fond) je. Obiteljske kuće čine 65% stambenog fonda u Hrvatskoj koji je odgovoran za 40%. Obrazac izjave o korištenim potporama male vrijednosti - Prilog 3. Fondu za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, ili ju po želji predajemo Vama. Povećanje toplinske zaštite vanjske ovojnice. Prijavni obrazac, Opis projekta i Poslovni plan. FOND ZA ZAŠTITU OKOLIŠA I ENERGETSKU UČINKOVITOST. ZA PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA SUFINANCIRANJE PROGRAM.


Fond za zaštitu okoliša obrazac
Uputa); dokazuje se Izjavom o primljenim potporama Obrazac 6. Fonda ili s Internet stranice Fonda:. Popunjavanje JOPPD obrasca za vlasnika poduzeća u mirovini. Uz Obrazac OV1 obvezna je dostava podataka o uvozu guma na propisanom obrascu. Količina predmeta nabave određena je u Obrascu 2 - Obrazac za cijenu. Potpisani obrazac je potrebno poslati u Fond zaštite okoliša, zajedno s preslikama računa i osobne iskaznice, te nekog dokumenta koji. Priprema anketnih obrazaca i obrada podataka.


Odjelu za zaštitu okoliša u Ministarstvu.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.