četvrtak, 31. kolovoza 2017.

Golf električno vozilo

Golf električno vozilo Golf električno vozilo Predstavljamo novu ponudu rabljenih golf vozila - električni golf cart Yamaha. Golf Sport Promocija nudi svojim klijentima širok izbor vozila za prijevoz putnika i robe na električni i benzinski pogon.

Golf električno vozilo
S novim kompletom baterija, boja - bijela. Golf u konvencionalnom pogledu, no vrijeme punjenja.
Golf električno vozilo
Građani mogu dobiti poticaj za jedno vozilo, a tvrtke i obrtnici mogu. VW najavljuje novo električno vozilo dometa 500 km, a punjenje će trajati. Električni Golf na 100 km troši manje od 7 kuna struje ako ga punite noću.


Gume su posebno dizajnirane kako ne bi oštećivale travu terena za golf. Iako se mnogi sablažnjavaju nad električnim automobilima sve je izglednije da će jednog dana zamijeniti klasične. U ponudi imamo široki spektar malih vozila na elektro pogon. Jedan od najvećih proizvođača automobila omogućio je dostupnost svojih potpuno električnih vozila na hrvatskom tržištu.

Golf električno vozilo
Melex je vodeći europski proizvođač vozila na električni pogon i jedan od najvažnijih u. Najčešće postavljana pitanja kod električnih vozila - 2. U bilo kojem tipu električnog automobila, bio on proizveden u najmodernijoj tvornici kao. Razlika investicijskih cijena električnog i dizel Golfa je 145.


Volkswagen je predstavio novi 2017 e-Golf na Los Angeles Show-u 2016. Uz pretpostavku da su troškovi održavanja podjednaki za obje verzije vozila. EE info dan organizirali su Grad Zadar i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u suradnji sa tvrtkama-partnerima EE projekta i to kao. Golf za pogon koriste samo elektro motore. Introducing the next wonder in golf car technology. The G-MAX 48v is without a doubt the best-engineered golf car in its class.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.