srijeda, 23. kolovoza 2017.

Jeftina putovanja iz splita

Jeftina putovanja iz splita Provjerite kamo sve možete jeftino letjeti iz Splita. Za putnike iz Splita: sastanak putnika za putovanje u Budimpeštu pokraj Lučke. Putovanja i polasci iz Rijeke, Splita, Zadra, Dubrovinika, Osijeka, Ljubljane i ostalih gradova.

Jeftina putovanja iz splita
Ponuda svih vrsta putovanja, od putovanja po Europi do dalekih putovanja na popularna egzotična mjesta. Ponuda zimovanja, krstarenja ili pak wellness. Tip putovanja: autobusom iz Zagreba, Karlovca i Rijeke.


Mi smo neprofitna stranica za putovanja, savjetovanja i informacije o putovanjima.

Jeftina putovanja iz splita
Putovanje u Veneciju iz Splita, garantirani polasci, cijena 990 kn uz 50%. Upoznavanje s vodičem putovanja, ukrcaj u autobus i polazak. Ma daj, pa ima li uopće normalnih sjedala u tom avionu? Bojin se da mi ne ukradu pare s kartice! Ove godine u travnju možete putovati jeftino avionom iz Splita. Jedno takvo putovanje je let za Rotterdam ili Amsterdam u Nizozemskoj.


Predstavljamo vam putovanje u Rim s polaskom iz Splita. Splita do Beča avio karte bez DODATNE NADOPLATE. To znači da između Zagreba i Splita možete putovati za otprilike 100 kuna, ako preko interneta kupite karte ranije, cijena za odraslu osobu.

Jeftina putovanja iz splita
Crno Jaje i Top Tours vode Vas u čaroban PRAG! Polazak iz Splita, kompletan paket 7 dana Fez + 3 dana Rim, avioni, transfer i smještaji. Jeftino backpack putovanje u Maroko!


Cijena povratne avio karte iz Zagreba iznosi 202 €, a iz Splita je akcijska. Za plan putovanja važno je unaprijed odrediti što sve trebate ili želite vidjeti u Rimu. Već duže vrijeme razmišljate o putovanju, i oduvijek ste htjeli posjetiti prekrasni Torino? Evo Vam prilika: španjolski avioprijevoznik uvodi. LONDON (iz Splita): Povratne aviokarte od 41 eur! Osim cijene putovanja, nedostatak odlaska automobilom predstavlja i cijena.


Milano tijekom zimskih mjeseci ili ne možete ili ne želite putovati iz Splita, tada. Proljeće je idealno godišnje doba za putovanja, a zima za pametno. I britanska jeftina kompanija easyJet također nudi povratne aviokarte za Njemačku. Moguća doplata za polaske iz Splita, Zadra, Dubrovnika ili Pule.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.