ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Kako napraviti električni automobil

Kako napraviti električni automobil Da se efikasan elektromobil može napraviti po razumnoj cijeni za prosječnog europskog. Prvi "legalni" cestovni Open Source električni automobil dvoje ljudi može složiti za 41 minutu. Auto na struju i nije neka novost, ali kada netko svojim rukama.

Kako napraviti električni automobil
To je potaknulo i brojne nedoumice vozača. Voziti automobil 200 kilometara, te uz to potrošiti svega pola marke, moguće je! Tuzle, koji je prije nekoliko godina napravio ručno prvi automobil za svoje. Riječ je o električnom motoru snage 10 kilovata, a sam automobil.


Kako napraviti električni automobil
Promjena običnog u električni auto Automobili. To nije nikako isto kao ugradnja plina u auto, to je više za napraviti si drugi, štedljivi auto za. PODUZETNIK NA KVADRAT ELEKTRICNI BICIKL 0709 - Duration: 8:38. Francuska ministrica ekologije, održivog razvoja i energije, Ségolène Royal, objasnila je kako želi kreirati “električni automobil namijenjen. Da biste napravili električni automobil, nije dovoljno da uzmete konvencionalni automobil koji ima motor sa unutrašnjim sagorevanjem, da izvadite taj motor i. No svejedno se nadam da ću napraviti još jedan električni automobil, veći, jači, bolji, s puno većim dometom. Ivica Orlić, nudi vlasnicima starijih automobila pomoć u konverziji na električni pogon. Prvi automobil na električni pogon registriran je u Tuzli, a osmislio ga Almir Cipurković.


Auto se puni na baterije koje je Almir sam osmislio.

Kako napraviti električni automobil
Stručnjaci centra su svoj prvi električni automobil napravili od modela FIAT Punto sa dizel motorom, koji su prepravili sa ciljem da dobiju. I sami tvrdimo kako su serijski električni automobili preskupi i da imaju. Električna vozila uključuju električne automobile, električne vlakove, električne zrakoplove. Možete li vjerovati da nam, sve dok Španjolci sami nisu predstavili automobil, nisu vjerovali da smo zapravo isporučili jedan automobil? Električni auto Bela rada je izazvao veliko interesovanje posetilaca.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.