subota, 5. kolovoza 2017.

Kolač od lješnjaka i čokolade

Kolač od lješnjaka i čokolade Tag ljesnjak-cokolada često se pojavljuje u ovim kombinacijama. Coolinarici su tagirana tagom kolac-ljesnjak. Lješnjak daje onaj posebno neodoljiv i pun okus ovom kolaču.

Kolač od lješnjaka i čokolade
CREAMY MONTE: Kremasta torta s puno čokolade i lješnjaka. Dodajte čokoladu i kad se rastopi stavite u hladnu kupelj da se ohladi. Sastojci: Biskvit (x 2): ○ 6 jaja ○ 125 g šećera ○ 125 g maslaca ○ 100 g čokolade ○ 150 g lješnjaka ○ 2 žlice milerama. Prvo ispecite sve lješnjake potrebne za biskvite i kremu,10-15min.
Kolač od lješnjaka i čokolade
C,tople ih ogulite i sitno sameljite.


Kore s lješnjakom, krema noisette, preljev od čokolade i karamelizirani lješnjaci za ukras u ovoj izvedbi impresionirat će goste na vikend. Krema od lješnjaka, pa ganache od čokolade, sve to na finoj korici od, ni više ni manje – pahuljica. Napravite čudo od kolača s namirnicama. Kombinacija čokolade i lješnjaka jednostavno je nenadmašna i s njome sigurno nećete pogriješiti, a u piti će uživati svi vaši gosti. Za ukrašavanje rastopite čokolade, te ih naizmjenično nanesite na kolač. Siječanj je onaj mjesec kad sami sebe tražimo, razmišljamo o novogodišnjim odlukama i čekamo toplije dane Ali, pošto je zima, i znamo da. Za moj rođendan se na stolu uz divan prošarani cheesecake našla i ova torta. Kolač pospite lješnjacima i poslužite.


Ukusni kolač sadrži moju omiljenu kombinaciju, čokoladu i lješnjake. Zato što je torta, također od lješnjaka i s lješnjacima, za koju danas. Došla sam na ideju da po uzoru na taj kolač napravim tortu. Nutella) na bazi čokolade (tj. kakaa i kakao maslaca) te obrađenih lješnjaka. Tart od čokolade s korom od lješnjaka, u dvije verzije. Mini tart s lješnjacima i čokoladom (1).

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.