nedjelja, 6. kolovoza 2017.

Loko vožnja do 30 km

Loko vožnja do 30 km Koja je poveznica loko vožnje i putnih naloga, a koja razlika. LOKO vožnja do 30 km udaljenosti od sjedišta tvrtke više od toga piše. Put do 30 kilometara smatra se „loko vožnjom“, te nije potrebno izdavati putni.

Loko vožnja do 30 km
Za službeni put preko 30 km od sjedišta tvrtke obračunava se putni nalog. Ta se evidencija sastoji od broja kilometara, a po svakom je prijeđenom kilometru dopušteno bezporezno isplatiti. Napomena: vožnja na posao i s posla nije upotreba privatnog auta u službene. Po toj evidnciji se utvrđuje koliko je kilometara radnik koristio vozilo u.
Loko vožnja do 30 km
Putni nalog (preko 30 km udaljenosti) i evidencija tzv. Zna li netko do koje udaljenosti se moze priznati loko voznja, a od koje bi se trebao.


Troškove cestarine vezane za loko-vožnju. Loko vožnja - pitanje Radno, socijalno i obiteljsko pravo. Datum, Stanje brojila (km), Vrijeme, Relacija, Razlog, Kilometraža, Prilog napomena. Međutim, smatram da se loko ili gradska vožnja (do 30 km od sjedišta obrta), odnosno upotreba privatnog automobila u službene svrhe ne. Ovo vrijedi kako za međugradske relacije, tako i za gradsku (loko) vožnju. Dnevnica se može priznati ako je mjesto putovanja udaljeno više od 30 km od. Naknada za korištenje privatnog automobila isplaćuje se i za «loko vožnju».

Loko vožnja do 30 km
U to spada svaki put kraći od 30 km od sjedišta ili službenog ureda tvrtke.


Na samome početku vožnje pokrene se praćenje loko. Znam da je nekad postojalo pravilo 30% od cijene supera, ne znam. Isplata plaće će se obavljati jedanput mjesečno i to najkasnije do 30-og u mjesecu. Osoba mora prijeći više od 30 km od radnog mjesta da bi se putni. Pri slijedećoj loko-vožnji, obvezno se u. Drugi dohodak - porez po stopi 25% (uvećano za prirez), uz 30%. Zamijenite word, excel ili papirnate tablice u vozilu sa modernom, brzom i "pametnom" aplikacijom!


Aplikacija omogućava praćenje loko vožnje u realnom.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.