ponedjeljak, 28. kolovoza 2017.

Med contour zagreb

Med contour zagreb Med Contour tretman prva je prava alternativa liposukciji. U samo 30min do 5cm manjeg obujma za 449kn umjesto 900kn! Iako sam čest gost teretana pa na taj način održavam vitku liniju koja je pomalo rezultat i dobrih.

Med contour zagreb
Med 2 contour-iskustva, cijena, gdje je najpovoljnije. Dinko Kaliterna diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu. Med Visage tretman omogućuje pomlađivanje kože i poboljšava tonus kože lica, redefinirajući obrise.


UZ MED CONTOUR TIJELO UVIJEK IZGLEDA BOLJE!

Med contour zagreb
Fantastično - rekla je Zagrepčanka (40) koja je isprobala aparat Med 2 Contour. Beauty & laser centar Venus je centar ljepote koji se nalazi u Zagrebu i svojim klijentima nudi razne tretmane za oblikovanje i njegu tijela. Lavoslava Ružičke 50 (Vrbik 4), Zagreb, x. Ideja je genijalna koliko i jednostavna - ultrazvuk fokusiran i spojen u potkožju uništava masne stanice. Kozmetički studio Akro, adresa: Maksimirska 111, Zagreb. Jamie Oliver otvara 3 restorana na 4 sata udaljenosti od Zagreba. Poliklinici Milijević, Gundulićeva 40, Zagreb.


Device and equipment distributor in medical aesthetic field. Ulica grada Chicaga 15, 10000 Zagreb +385 1 6600 868 +385 91 3333 982 +385 91.

Med contour zagreb
NovaMed zdravstveni centar osigurava opremu vrhunske kvalitete; stručnjake iz raznih područja medicine koji pružaju sve zdravstvene usluge na jednom. Med2Contour neinvazivna je metoda koja je jedina prava alternativa liposukciji. Ovaj je uređaj talijanskog proizvođača. Zagrebu, koji u svojoj ponudi ima oba aparata: Med2 Contour i najnoviji.


Djela Gustava Klimta stižu u Zagreb! Elite Contour Studio novotvoreni je salon u kojem ćete iskusiti njegu i oblikovanje tijela na potpuno drugačiji način. Nakon deset tjedana završio je još jedan Extravagant makeover u kojem je sudjelovala naša Katja Budimčić Sabljar. Katja je uz pomoć Med2Cotoura izgubila. Tretmani u našem salonu baziraju se na Med.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.