ponedjeljak, 7. kolovoza 2017.

Njuškalo oldtimer auti

Njuškalo oldtimer auti Prodaja Oldtimer automobila u oglasima sa slikama i cijenama oldtimer auta u Hrvatskoj. Mali oglasi oldtimer vozila: automobili, motocikli, kombiji i druga vozila. Detaljni opisi oldtimera sa slikama i cijenama.

Njuškalo oldtimer auti
U odličnom je stanjuNjuškalo Auto je napravljen 1972. Vlasnik pak ističe kako je autu potrebno još uređenje unutrašnjosti. Oldtimer vozila imaju ono nešto što se ne može kupiti u autosalonu. B9 ovdje ne=B9to informacija,malo proguglaj oldtimer klubove po hr,n=.
Njuškalo oldtimer auti
Svaki od ovih oldtimera bilo bi sjajno imati u vlastitoj garaži.


Ovaj sjajni komad britanske tehnologije je jedan od 260 komada s 4. Lijepi auti, za nas prigodni mrtvački, a i za njega nemam love. Veliki izbor polovnih i novih automobila oldtajmera. Oglasi iz usluge i oglasi koje pronađemo. By Alfa 75:"Samo vi čekajte da grožđe dozori,Alfe se beru. Niti cijena, uvelike veća od konkurenata poput puno jačeg Jaguara XK120 nije smetala odličnoj prodaji 356-ice. Ja bi preporučio ovo iz sljedećih razloga; 1. Ako već uzimaš oldtimer, uzmi nešto što je.

Njuškalo oldtimer auti
Koliko auto mora biti star da bi prosao kao oldtimer? To onda znaci da mogu pokupit neki auto.


Ovdje postamo linkove i komentare na Mercedes oldtimere iz oglasnika. Prodaje se Ford Taunus GT Coupe, (original GT) 1973. Ne gubite vrijeme, nazovite nas Sve marke i modeli - od oldtimera do novih. Ispravni, neispravni, karambolirani. Stranica 62- Plavi oglasnik i njuškalo-komentar Svaštara. Opel Rekord automobili, prodaja novih i polovnih Opel Rekord vozila.


Najveći europski auto oglasnik za rabljena i nova vozila. Vaš portal za kupnju i prodaju automobila s vijestima i informacijama iz svijeta automobila.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.