nedjelja, 6. kolovoza 2017.

Nosač optike za m48

Nosač optike za m48 Na Weaver šini možeš povući optiku nazad koliko treba, švenk ima onu. Rusan Weaver bases for Zastava M70, Mauser M98, M48, M12. Nosači za crvene točke Nosači za crvene točke.

Nosač optike za m48
Double-Square Bridge Mauser Magnum 98! M 48 popularnu tandžaru, kada sam je kupio naravno sa urednim papirima, nisu došli nosači za optiku ali ima izbušene rupe za. Ako se odlučite za varijantu skidanja i vraćanja optike tranutno je. Brza dostava, male cene i plaćanje priliko preuzimanja - Srbija.


Nosač optike za m48
Prodaja osača optike za lovačko oružje. Mikron & Rusan proizvodnja dijelova za sportsko i lovačko oružje i servisiranje lovačkog i sportskog oružja. M48 sa novom cijevi i dobrom optikom, naravno da je strjelac bas strjelac, moze biti. Nosaci se za ne daj Boze mogu i napraviti nekako. E ovako nameravam da nabavim m48 iz kog navodno nikad nije opaljen nijedan metak itd itd. Ono sto me interesuje je koju optiku preporucujete za ovu pusku i. Tunelski Nosač Mauzer - Mini Mauzer - Browning - 22 LR 25.


Na nosač stavljaš optiku kratkog i dugog dometa. Premda meni je nelogično stavljati optike na.

Nosač optike za m48
Namontirani su na karabin i kako sina rucne izrade kuja je trebalo da se kaci. Nosač za led lovačke lampe,optike,lasere. Kompletan nosač optike sa tubusima 25. Imam pomudu za pusku (nemogu da se setim koja optika) stara je 10 godina a. Moj kum je izasao sa M-48 i optikom Zrak ON M-76 (bez dorade).


Novi i polovni kompleti za noćni lov, optika za lovačke puške, dot i svetleći nišani, nosači za optičke uređaje. Torbe i futrole za optiku za lovačke puške. Puška M48 ušla je u naoružanje Jugoslavenske narodne armije 1948. Da tanđare se nazivaju puške M 98 ili M48. Pretraživač nekretnina, automobila, telefona, kućnih uređaja i poslova u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.