petak, 4. kolovoza 2017.

Nove cijene cigareta

Nove cijene cigareta Proizvođači i distributeri cigareta bili su dužni da do. UIO dostave nove maloprodajne cijene cigareta koje će biti na snazi. Uredba o visini trošarine na cigarete, sitno rezani duhan i ostali.

Nove cijene cigareta
Cigarete i duhan će poskupjeti dva puta sljedeće godine. Prvi puta od Nove godine, drugi puta prvog dana srpnja, potvrđeno nam je. Tako će prosječna cijena kutije s prvim danom naredne godine. Odluka predstavlja nastavak harmonizacije politike u BiH sa politikom trošarina na cigarete u Europskoj uniji, navode iz UNO BiH.


Nove cijene cigareta
Bosni i Hercegovini – potvrđeno je iz Uprave za indirektno oprezivanje (UIO). Odlukom o utvrđivanju posebne i minimalne akcize na cigarete i iznos. UNO dostave nove maloprodajne cijene cigareta koje će biti. Upravi za indirektno oporezivanje (UIO) dostave nove maloprodajne cijene. Obrazlažući Uredbu o visini trošarine na cigarete, sitno rezani duhan i. Podaci o prijavljenim maloprodajnim cijenama cigareta važećima na. Pojedine vrste cigareta Tvor- nice duhana Rovinj i Fabrike du- vana Banja Luka poskupiće od. Ovo su nove cijene cigareta u BiH od 1. Pogledajte nove cijene cigareta Fabrike duhana Sarajevo.
Nove cijene cigareta
KM, a specifična akciza 1,35 KM za pakiranje cigareta od 20 komada.


Poskupljenje cigareta u BiH: Još uvijek daleko od evropskih cijena - 29. Neke od sutra skuplje, a neke jeftinije za kunu! NAKON što su početkom tjedna kompanije TDR i Philip Morris. Cijena cigareta York NEO Red i Blue i York NEO 100s biće sa 4,50 KM na 4,60 KM, dok cigarete York Slims Blue i Lila sa 3,50 KM prelaze na novu cijenu od 3. Vlada jednoglasno odlučila: Rastu cijene cigareta i duhana NOVA UREDBA. Ukoliko je ukupna akciza na cigarete (proporcionalna + posebna), koja je obračunata po gore navedenim stopama, manja od minimalne.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.