utorak, 29. kolovoza 2017.

Ocjeđivač za posuđe

Ocjeđivač za posuđe Ocjeđivač za posuđe Eccentials zeleni. Materijal: plastika - Dimenzije: 47,5×37×9 cm - Boja: bijela,svjetlo smeđa,siva - VAŽNO: prilikom online kupovine molimo u napomenu narudžbe navesti željenu. FLUNDRA ocjeđivač posuđa, bij Duljina: 46 cm Širina: 36 cm Visina: 12.

Ocjeđivač za posuđe
BESTÅENDE ocjeđivač posuđa, sr bj, bij Duljina: 32 cm Širina: 29 cm. II▻OCJEĐIVAČ ZA SUĐE plasticni, malo koristen, poklon organizer za pribor za. Pošalji ovu stranicu prijatelju koji bi mogao biti zainteresiran. Dimenzije: 39×33×21cm Materijal: inox i plastika Razne boje: plava, bijela, crvena VAŽNO za WEB Shop naručivanje: molimo u napomenu narudžbe navesti.


Ocjeđivač za posuđe
Dostupno u tri boje: plava, siva i bijela. Ugradbeni ocjeđivač posuđa, ugrađujemo ga u gornje elemente minimalne dubine 260 mm. Gdje se može kupiti ona rešetka za cijeđenje opranog suđa koja se stavlja u element iznad sudopera? Nadam se da ste shvatili što je pjesnik. Jednostavan plastični ocjeđivač posuđa bez podloška sa odvojenim dijelom za pribor za jelo. Spužvasta krpa velike moći upijanja. CURVER ocjeđivač posuđa sa podloškom izrađen je od kvalitetne plastike i praktičan je dodatak svakoj kuhinji. Podaci o proizvodu: Visina: 8,8 cm Dužina: 42.


Mall kategorija: Posuđe , izlog trgovine: Kuhinjska pomagala.

Ocjeđivač za posuđe
Prodajemo rabljeni ocjeđivač za suđe s podloškom. Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Uz dobru organizaciju sudopera, možemo stvoriti dodatan radni prostor za pripremu hrane. Jedno od takvih uporabnih predmeta, koje svatko ima u svome domu je i ocjeđivač za posuđe Fluidity. Njegova funkcija je dvostruka: osim što.


Vrlo je praktičan, moderan i originalnog dizajna koji će savršeno pristajati u kuhinji.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.