petak, 11. kolovoza 2017.

Orahovača za štitnu žlijezdu

Orahovača za štitnu žlijezdu Orahovača: Lijek za štitnu zlijezdu, grlo, bronhitis. Orahe možemo koristiti u različitim preparatima i proizvodima poput rakije i. Provereno leči štitnu žlezdu: Evo kako se pravi orahovača!

Orahovača za štitnu žlijezdu
Mladi orasi su već pristigli, što znači da je vreme za orahovaču. Pored štitne žlijezde ona liječi još neke bolesti, a izuzetno se lako pravi. Naši stari su obožavali liker od zelenih. Napravite liker od oraha - narodni lijek za probavu i štitnjaču.


Orahovača za štitnu žlijezdu
Ja imam hasimoto sindrom sa jako uvecanim antitjelima stitne zlijezde. Pitanje: da li orahovaca ubrzava ili usporava rad stitne zlezde? Rakija od oraha se od davnina u narodnoj medicini koristi kao prirodni lek za bolesti štitne žlezde. Stitna (tireoidna) zlezda ima veoma bitnu i slozenu funkciju u nasem organizmu a tu spada odrzavanje normalnog metabolizma svih celija, utice na pravilnu. Preki lek", a to znaci savrsen i brzog dejstva za stitnu zlezdu. Na upit naših čitalaca o prepruci za prirodno liječenje štitne žlijezde predlažemo vam dva recepta. Narodni lijekovi koje predlažemo kao i uvijek bazirani su na.


Tražite narodni lek za štitnu žlezdu? Izdvajamo vam neke od najdelotvornijih narodnih lekova za štitnu žlezdu.

Orahovača za štitnu žlijezdu
Ruski eliksir zdravlja za uvećanu štitnu žlezdu. Provjereno liječi štitnu žlijezdu: Evo kako se pravi orahovača! Liker od oraha još je poznat pod nazivom orahovac ili orahovača. Imam cerku kojoj je 10g pije tablete za stitnu zlijezdu od 10dana rodzenja. ORAHOVAČA - kažu da zaista radi, ali samo ona koja je za štitnjaču spravljena:.


Lekovi su provereni i zna se tacan odnos supstanci u njima dok orahovaca npr. Rakija sa mladim zelenim oraščićima (orahovača): 1l domaće rakije. Tople dlanove stavite nežno na štitnu žlezdu i držite ih tako desetak sekundi.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.