srijeda, 23. kolovoza 2017.

Oryx asistencija start paket

Oryx asistencija start paket Možemo vam pomoći širokim rasponom usluga asistencije na cesti, moru i u kući koje možete zatražiti pozivom na besplatni broj telefona 0800 18 18. Saznaj sve što te zanima o postojećim paketima ORYX Asistencije, aktualnim nagradnim igrama ili o članskim pogodnostima! Saznajte koje sve pogodnosti nudi ORYX Asistencija.

Oryx asistencija start paket
Odaberite jedan od tri paketa ORYX Asistencije. ORYX Asistencija pruža usluge tehničke pomoći na cesti u RH i Europi, na moru i u kući na području RH, 0-24 h —365 dana u godini. U poštanskim uredima možete ugovoriti usluge ORYX Asistencije – Pomoć na. Paketom Basic ostvaruju se članske pogodnosti unutar Hrvatske, dok paket.
Oryx asistencija start paket
U ponudi su 2 paketa prilagođena Vama, osnovni Auto START i prošireni Auto PLUS.


Izvor asistencija brine se o svojim klijentima i zajedno uz. Dobro je imati prijatelja na cesti koji ti, bez obzira na doba dana ili noći, uvijek može uskočiti u pomoć. Paketi se ugovaraju uz osiguranje od automobilske odgovornosti “Moj (o)siguran auto za. Naš partner ORYX asistencija obvezuje se biti na mjestu intervencije. Kontakt broj ORYX Asistencije za pomoć na cesti (samo za korisnike koji su aktivirali opciju):. Start vozila do iznosa od 150,00 kn.


Erste Gold Plus Paket uključuje sljedeće besplatne usluge ORYX Asistencije do. Upisnina: 120,00 kn Godišnja članarina za ORYX Basic Plus paket: 235,00 kn.

Oryx asistencija start paket
Diners Club karticom te paket usluga ORYX Asistencije. Izvor osiguranje je u suradnji s ORYX Asistencijom unijelo novost u svojoj. Paket Auto START uključuje pomoć na putu, popravak vozila. Općenito Članarina za članski model START iznosi 200 kn.


Redovni i dodatni član zajednički koriste pogodnosti.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.