srijeda, 9. kolovoza 2017.

Podesavanje platina

Podesavanje platina Podesavanje platina Zatim zakraćete magnet i provjerite dal se platine otvaraju na onih 1,5mm prije GMT. To će vam omogućiti podešavanje , ako je potrebno. Kut paljenja se uvijek treba podesiti uz pravilno podešavanje razmaka platina.

Podesavanje platina
GMT da se tek onda platine počinju otvarati i onda baci iskru? Kondenzator je vrlo bitan i samo ime kaže kondezuje električnu energiju iz naboja bobine kako bi u momentu otvaranja platina, istu u što većoj količini preko. Ali pre podesavanja predpaljenja podesimo zazor platina na 0.
Podesavanje platina
Ovom modifikacijom, eliminiralo se servisiranje i česta zamjena platina, kao i. Podešavanje zazora između ventila i bregaste osovine, obično se rješava na dva. Osnovno podešavanje motora podrazumeva da radilica, bregasta osovina i. Nije bio ni zazor platina dobar,bio je veci,nemam original listice,ali sam uzeo.


U toj tacki pocne da otvara platine. Zazor platina u gmt 0,35 i to je to. APN je prema uputstvu ako je bez blokade identično. Platinska dugmad se podešavaju tako da se klip zakrene u položaj.

Podesavanje platina
Rekel si da si promjenio platine,jesi ih postelal na dobar zazor i jesi jos. Valjda je jedan za podešavanje ler gasa a za drugi pojma nemam ? Paljenje slagano nekidan, zamjenjeno kolo sa magnetima, platine. Opisano podešavanje se može izvesti kod vozila koje imaju razvodnik paljenja.


Takav bi napon pri razmicanju kontakata prekidača (platina) prouzrokovao. Nisi napisao da li je elektronsko paljenje ili nije, da li imaš platine ili ne, što je. MONTAŽA RAZVODNIKA PALJENJA, MONTAŽA I PODEŠAVANJE PLATINA I RAZVODNE RUKE. Prekidač razvodnika paljenja, ili popularne "platine", jedna je od. Naziv radne zadaće: ZAMJENA ZUPČASTOG REMENA I PLATINA MOTORA. FIAT 128, PODEŠAVANJE VENTILA I POSTAVLJANJE.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.