petak, 25. kolovoza 2017.

Pomeranski špic na poklon

Pomeranski špic na poklon U ponudi prelepi beli mužjak, star dva meseca. Prodaja pasa svih rasa, kupovina pasa. Njemački špic prodaja u oglasima sa slikama i cijenama.

Pomeranski špic na poklon
Najveća ponuda i najbolje cijene: njemački špic. Pomeranski špic i njemački patuljasti špic. Stenci nemackog patuljastog spica ostenjeni 01. Ocisceni od parazita, primimljena prva vakcina.


Pomeranski špic na poklon
Boo štenci, idealan novogodišlji poklon. Stigao je kao poklon te radio sve što štenci od 2 mj rade, pišao i kakao po svuda. Vlasnica ga je dobila na poklon i više ga ne želi. Prelepa stenad pomeranskog spica, spremni za preuzimanje, vakcinisani, ocisceni. Sajt ljubitelja pomeranskog spica BOO. Sve inforamcije za negu i odgajanje pomeranaca. NJEMAČKI patuljasti špic poznat i pod nazivom pomeranski špic jedna je od najpopularnijih pasmina pasa kako u svijetu, tako i u Hrvatskoj.


Boo pomeranci, od kvalitetnih roditelja, u mom vlasnistvu, stenci su vakcinisani, ocisceni od par. Boo pomeranski spic stenci stari dva meseca, ocisceni od parazita, vakcinisani, sa pedigreom, zdravstvenim kartonom, pasosem i mikrocipom.

Pomeranski špic na poklon
Nije pronađen ni jedan oglas za Dajem na poklon Boo-pomeranski spic. Pokušajte da tražite pojedinačne reči: Dajem, poklon, Boo-pomeranski, spic. Pas za pratnju i razonodu Rasa; 1 Mjeseci. Stenci imaju pedigre, zdravstveni karton sa potvrdama o vakcinaciji. Predivna stenad pomeranskog spica, stari dva meseca, ocisceni od parazita, vakcinisani.


Najbolji poklon dragim osobama za predstojece praznike. Možda vam se posreći, pa dobijete pravog pomeranca na poklon. Idealan poklon za Novogodisnje i Bozicne praznike Vama dragim osobama. Americka Akita, stenci odlicnog pedigrea. Bichon i bolonjezer stenci na prodaju.

Nema komentara:

Objavi komentar

Napomena: komentar može objaviti samo član ovog bloga.